Velikonoce změnily silnice na hřbitov: Jeden řidič dokonce přerazil policistovi obě ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Velikonoce změnily silnice na hřbitov: Jeden řidič dokonce přerazil policistovi obě ruce!

Takhle dopadl dopravní policista po útoku agresivního řidiče.
Takhle dopadl dopravní policista po útoku agresivního řidiče. (Policejní deník)

Policie o velikonočních svátcích nasadila do bezpečnostní akce na českých silnicích 3000 mužů a žen v uniformách. Řidičům to ale bylo fuk. Jeden dokonce při kontrole zlomil policistovi obě ruce! Bilance celého víkendu je hrozivá – nejméně 10 lidí zemřelo!

V Jáchymově na Karlovarsku se řidič odmítl podrobit dechové zkoušce na alkohol. Naopak ho kontrola tak namíchla, že zaútočil na policistu a zlomil mu obě ruce! „Policista skončil na dlouhodobé neschopence,“ řekla mluvčí policie Kateřina Krejčí. Jeho kolegové muže odvezli do vazby. Soudce ho ovšem nechá vyšetřovat na svobodě. Za jeho agresivní chování mu teď hrozí 6 let za mřížemi.

Nejtragičtěji skončila nehoda u Dolního Benešova na Opavsku. Muž (28) vyjel v zatáčce do protisměru, kde se střetl s taxíkem, který převážel pět mladých lidí zřejmě z diskotéky. Srážku nepřežil řidič taxi (†54), čtyři jeho zákazníci utrpěli různě těžká zranění. Stejně dopadl i šofér osobního vozu.

Střet osobáků u Opavy nepřežil muž (†54). Dalších 5 osob utrpělo vážná zranění.

Přečtěte si
monsegur
7. 4. 2015 • 09:57

Fízl dostal, co si zasloužil! Už je načase, že se lidé začali fízlácké buzeraci bránit!. Je ironií, že takoví nás mají "pomáhat a chránit"! Přitom nedokážou ochránit ani sami sebe! Ale pokud je známo, tak dělají ze sebeobrany prověrky. Tenhle asi chyběl ! Dnešní fízláci se dokážou prát jen s důchodci a to ještě když jsou v přesile jako v Plzni, a důchodce není ozbrojen. Jinak zdrhnou jako zbabělé skety!

prroud
7. 4. 2015 • 08:07

Az takovou mame osobni zodpovednost a moralni kvality.........co se zmenilo od chvile kdy jsme vylezli z jeskyni? Nic,jen pribyl kartacek na zuby.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.