Rodina údajně zneužívané Lucinky hledá právníka: Šlo o křivé obvinění! Vlastimil se kvůli němu oběsil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rodina údajně zneužívané Lucinky hledá právníka: Šlo o křivé obvinění! Vlastimil se kvůli němu oběsil!

Tady ještě byli šťastná rodina.
Tady ještě byli šťastná rodina. (Foto: Aha! - Zbyněk Schnapka, Facebook, ara)

Rodina Vlastimila Kličky (†46), který se oběsil, když mu sociálka odebrala děti kvůli údajnému zneužívání, zvažuje, že půjde za právníkem. Chce radu, jestli má podat žalobu kvůli křivému obvinění.

„Ještě teď jsme z toho všichni zdrceni. Ale už jsme si vybrali právníka. V nejbližších dnech se chceme na něj obrátit o radu. Jestli se třeba v našem případě nejednalo i křivé obvinění,“ řekl švagr oběšeného muže Jiří Bejček (36). Tragédii odstartovala malůvka Lucinky (5), kterou namalovala u speciální pedagožky Dominiky Bezděkové.

Tatínka nakreslila jako prasátko s velkým ocáskem. „Také mi říkala, že ji tatínek lochtá a že nechce, aby si s ní tak hrál. Tvrdila také, že se jí nelíbí, když ji maminka zavírá do tmy v kuchyni, a že někdy i pláče. A že to maminka dělá pro svoji srandu,“ tvrdí Bezděková. Ta obrázek s prasátkem nechala posoudit dvěma psycholožkami. Obě ho vyhodnotily jako vysoce vysoce rizikový. Proto jsem materiály předala soudní psycholožce a dítě k ní poslala,“ dodává Bezděková.
Speciální pedagožka Dominika Bezděková údajné zneužívání ohlásila.
Stejný názor na obrázek měla i psycholožka Ivana Holubcová (60). „Holčička také říkala, že tatínek koupe ve vaně a myje mu záda. A při tom se chovala divně.Kdyby koupání bylo nevinné, takhle by se nechovala,“ myslí si Holubcová. „Nabyla jsem přesvědčení, že možné zneužívání je pravděpodobné. Máme úkol zamezovat trestné činnosti. Já jsem to musela policii oznámit,“ vysvětluje Holubcová, proč zavolala policii.
Psycholožka Ivana Holubcová případ nahlásila policii.

Přečtěte si
ararat
4. 2. 2015 • 19:06

ty nemáš žádné děti ty pako,jsi na hlavu

ararat
4. 2. 2015 • 15:11

oxalis..ale bude ty naivní babo

ararat
4. 2. 2015 • 09:52

ale to se můžeme jenom domnívat

ararat
4. 2. 2015 • 09:50

prdyvrdy-oxallis-thassi..nebuď nešťastná,jak říkám až budeš mít své děti nasaď si třeba i burku,to mě je fakt u řitě,já jsem své děti vychovala tak jak jsem vychovala a jsem na ně patřičně pyšná,ale o to tu nejde,jako babička před vnoučaty nechodím nahatá,protože mé děti mají již své domácnosti,ale i kdybych se měla před nimi převlékala ať jsem dáma v letech,tak bych jim vysvětlila že je to přirozené stárnout a že se člověk na stáří mění,což tobě matka tyhle vědomosti nedala a také ti nevysvětlila,že všichni každým dnem stárneme a tím se i vizuální pohled na člověk mění,pokud to nevíš tak se běž zeptat matky určitě se tak změnila v seniorku a už na ni není hezký pohled tak zatím čáááááu

ararat
4. 2. 2015 • 09:44

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.