Utýrala příbuzné kvůli bytu: Mámu a babičku dohnala k sebevraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Utýrala příbuzné kvůli bytu: Mámu a babičku dohnala k sebevraždě!

Ženy rok a půl takřka nevyšly z bytu na pražském sídlišti Dědina.
Ženy rok a půl takřka nevyšly z bytu na pražském sídlišti Dědina. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Děsivá bezcitnost! Žena z Kladna soustavně děsila vlastní mámu a babičku. Obě ženy během roku a půl dovedla k šílenství. Přestaly vycházet z domu a nakonec obě spáchaly sebevraždu.

Celá hrůza začala v roce 2009, kdy K. F. dostala od matky byt v Kladně s tím, že ho má prodat. Měla si koupit menší byt pro sebe, za zbytek peněz si její matka a babička chtěly odkoupit byt v Praze. K. F. se ale bytu nechtěla vzdát. Vymyslela proto ďábelský plán.

Hrozí nám smrt

Mámě i babičce namluvila, že náhodně odkryla zločinecký gang a všem třem jim jde o život. Ona prý dostala policejní ochranu, ony se chránit musí samy. „Poškozené telefonicky a prostřednictvím SMS zpráv manipulovala k tomu, aby nevycházely z bytu, přerušily veškeré kontakty i telefonickou komunikaci,“ uvádí se v materiálech Nejvyššího soudu. Telefonovala jim z cizího čísla, vydávala se za policistku a utvrzovala je v jejich obavách.

Ze stresu se zbláznily

Obě vystrašené ženy měly stále sbalené zavazadlo pro rychlý úprk. Doma živořily jen z důchodu starší z nich. Nakonec se obě ženy ze strachu zbláznily. Začaly trpět paranoiou a po dvou letech od počátku hrůzy společně spáchaly 2. března 2011 sebevraždu. Jejich dcera a vnučka K. F. byla odsouzena k šesti letům vězení.

Přečtěte si
lydyna
15. 1. 2015 • 21:52

Až nenastoupí do vězení, vím u koho se ve Švermově skrývá, je to ožralá bezdomovkyně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.