Rodina údajně zneužívané Lucinky hledá právníka: Šlo o křivé obvinění! Vlastimil se kvůli němu oběsil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rodina údajně zneužívané Lucinky hledá právníka: Šlo o křivé obvinění! Vlastimil se kvůli němu oběsil!

Rodina Vlastimila Kličky (†46), který se oběsil, když mu sociálka odebrala děti kvůli údajnému zneužívání, zvažuje, že půjde za právníkem. Chce radu, jestli má podat žalobu kvůli křivému obvinění.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

tacoo
02. 02. 2015 06:15

Ta pussy si všechy články přidává na FB a asi nad nimi masturbuje.
http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/pa­ges/Do­mini­ka-Bezd%C­4%9Bko­v%C3%A­1/1391­092094­530807­?fref=­ts

petrmetr
03. 02. 2015 04:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

tadel64
01. 02. 2015 21:58

Já bych vám přátelé ráda napsala,že můj vnuk namaloval v PPP, v 5ti letech kytku. Měl si vybrat, kytku a nebo auto. Už paní chytrá v poradně podotkla,abychom se nad tím zamysleli. Řekla jsem té dámě,že i kdyby byl vnuk " tep*lej",že je jí po tom hov*no. Hlavně,aby byla vpořádku sex. orientace všech pracovníků a pracovnic v PPP. Manžel našel na netu,že nemusíte s dítětem chodit do PPP, je to jen na vás.Také ve školce je logo­pedka­.Nevím­,proč rodiče spěchali zrovna k této " specialistce ".Ať je to jak chce, nedivila bych se,kdyby si hodila smyčku nějaká bestie,co zabije svoji příbuznou,aby si " vrz*la". Myslím si,že ten chlap neunesl potupu,bezmoc.Bůh ví,co si řekli s přítelkyní... ty dvě nány bych hnala před soud,překročily určitě své pravomoce!

petrmetr
03. 02. 2015 04:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

smazan_20150312
03. 02. 2015 08:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ebati
01. 02. 2015 20:30

Zajímalo by mě, jak by ta "logopedka" interpretovala moje dětské kresby. Babička měla dva špice, kteří, jak je známo, mají krásné chundelaté ocasy až na záda. Mně se strašně líbili (ti psi) a často jsem je malovala s ocasy přes záda málem na hlavu. Jo- vyrůstala jsem bez otce i bez dědů. To by byl pro specialistku oříšek, co?

petrmetr
03. 02. 2015 04:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

msml20
01. 02. 2015 12:17

Rodině přeji, aby se jim podařilo právníka nalézt a mohla tak opravdového viníka potrestat. Udivuje mě jak někteří z diskutujících mají jasnovidné schpnosti a na základě toho, že se jim pán zdá podle fotky alkoholik a feťák, a to že si nevzal matku je nejen podezřelý, nýbrž rovnou viník.Na logopedce je vidět, že to je zakomlexovaná čúza a i ta soc. pracovnice se nejeví, že má vysoké IQ. Tady nesoudím jen podle fotky, ale i skutků.

univerzalnizena
01. 02. 2015 05:41

logosmejdka vypada ze je zakomplexovana odpodudiva mr cha ohavna zr u da

lepabrena
31. 01. 2015 14:00

Ozvali se nám pedofilové- to chcete, aby byla uzákoněná i pedofilie, když už je uzákoněná a chráněná homosexualita? Děti se ale nemohou bránit a nemohou si samy vybrat. Ten chlap, který vypadal jako alkoholik a fetka údajně spáchal sebevraždu, protože děti byly svěřeny do péče švagrové.S matkou dětí- která by mohla být jeho dcerou- se nikdy neoženil, s dětmi se koupal nahý i se jich dotýkal - prý po koupání na různých intimních místech jejich těla, nahý s nimi lezl do postele. Co tady pořád řešíte? Pokud vy všichni, co píšete na tuto diskuzi, děláte totéž i další věci- lituji vaše děti. A pokud toho chlapa- údajně otce rodiny- tak rozhodilo, že jsou děti u švagrové než se věc vyšetří- že spáchal sebevraždu- sebevraždu by spáchal stejně při jiné příležitosti, protože byl duševně nemocný.

slavibor
31. 01. 2015 18:20

Doporučuji shlédnout dánský film Jagten, česky Hon, třeba vám trochu osvětlí, jak je snadné zničit nevinného člověka. I když ve vašem případě si nejsem jistý, jestli by vás přivedl alespoň k zamyšlení, evidentně jste člověk, který má jasno už od pohledu a přitěžující okolnost je pro vás i věk partnerů a zda žije či nikoliv v manželství. Vaše tvrzení, že spáchal sebevraždu, protože děti jsou u švagrové, také hovoří sama za sebe. Asi je zbytečné vám vysvětlovat, že mít veřejně nálepku pedofila, není zase taková legrace a nedá se jen tak smazat ani v případě prokázání neviny. Pokud byl ten člověk nevinný, ze dne na den se mu zhroutil jeho život a možná si uvědomoval, že toto podezření už nikdy nesmaže, právě kvůli lidem jako jste vy, kteří vědí prd, ale mají ve všem jasno. Vypadá jako alkoholik a fetka, tak co chcete řešit, že?

ninka64
31. 01. 2015 22:11

lepabrena je člověk poněkud jednoduchý, celý jeho příspěvek o tom svědčí a posuzovat člověka podle vzhledu je hodně povrchní a ubohý!

ninka64
31. 01. 2015 22:11

ninka64
31. 01. 2015 22:07

Duševně nemocný/na jsi ty

univerzalnizena
01. 02. 2015 05:40

hla*** zatím ouchylku ty pedofilni lepabrena chces mi ji vylyzat ty s fi ne

bum-bac-bum
01. 02. 2015 10:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

taurus88
31. 01. 2015 10:08

..... a celkem vzato prostě jenom - OBYČEJNÝ HŘÍŠNÍK.

taurus88
31. 01. 2015 10:03

Modlím se tedy za klid a spásu Vlastovy duše. Vím, že jen Bůh ví, jak to doopravdy bylo. A On je ve svých soudech spravedlivý a milostivý.
Modlím se také za všechny ty zlé ženy. Na ně platí ono biblické rčení: Pane, odpusť jim, neboť nevědí, co činí.
Od teď už budou všechny tyhle hloupé a nafoukané husy, co si nepoznamenány životem přitrouble odseděly pár hodin psychologie, vědět, že si mají dávat pozor na své zkurvené držky. Ony už mají svůj trest: nejen že se profesně odepsaly, ale od teď až do své smrti budou žít s vědomím, že jim nejspíše pár lidí bude upřímně přát brzký a dost bolestivý konec a budou muset žít se strachem, že jim k němu někdo bude chtít dopomoci.
Ptáte se proč? Tedy aby bylo jasno: Vůbec ne proto, že udělaly co udělaly. Nakonec, všichni chybujeme a mýlit se je lidské. A omyly mívají i tragické důsledky. Tak to prostě je a za to bych je až tolik neodsuzoval. Jsou to aktivní blbky a oběti propagandy, něco jako kdysi milicionáři nebo obecně kolaboranti všeho druhu.
Svůj rozsudek si ovšem vynesly až v těchto dnech, kdy v sobě nenašli dost lidskosti, aby projevily alespoň špetku lítosti nad tím, co svou mánií a profesním selháním způsobily. Teprve tím se z ubohých hus straly zrůdami.
Ale náš Bůh je tak veliký, že i takové (a PRÁVĚ takové!!) lidi miluje a nesmírně mu na nich záleží. Dělá vše, aby nahlédlî své pochybení, dává jim odvahu a sílu se k němu obrátit čelem a přiznat se a prosit za odpuštění a nakonec z nich krví svého Syna definitivně smývá jejich viny.
Jsem velmi bohatý člověk. Mám nesmírně statečnou ženu, která se nebála stát za mnou, proti všem, i v nejhorší době. A hlavně mám neochvějnou víru, že jsem milovaný syn Boží, bez které bych ani já své nařčení z pedofilie nepřežil (a nic vám tu nenapsal). Já se sice vždy snažil ze všech svých sil udělat se svým životem to nejlepší, ale to obvykle nestačilo na kloudný výsledek. Teprve až Bůh mi dal potřebnou odvahu a sílu. Bez něj jsem jenom slabý, bázlivýbázlivý, nešikovný a celkem vzato

taurus88
31. 01. 2015 08:59

Naše, pro někoho tak strašně nestravitelná, jinakost nakonec vyústila až k tomu, že se mi krom obyčejné zášti, také dostalo té pochybné pocty, být označen za pedofila. A to m.j. i člověkem, který složil Hyppokratovu přísahu a nosí titul MUDr.

Já to zažil a vím tedy moc dobře, jak hrozné to je nařčení a jak se asi cítil Vlastimil. Vím moc dobře, jak blízko je v takove situaci k tomu provazu a jakou obrovskou sílu musí chlap v sobě zmobilizovat, aby to neudělal. Já měl štěstí, ze jsem povahou odmala dost velkej rváč. A nemám tím na mysli pěsti apod., ale odvahu a sílu čelit zkouškám života. Vlasta taky dělal všechno co mohl, jenom mu prostě v jednu chvíli trochu té síly chybělo. Při vší úctě a obdivu k ženám jsem upřímně přesvědčen, že to je pro ně tak cizí a vzdálená zkušenost, že tomu nemohou rozumět ani v nejbujnější fantazii. Nic ani vzdáleně podobného jim nehrozí. A já jsem také smířen s tím, že nikdy doopravdy ani v náznaku nepochopím, jaké to je mít třeba premenstruační tenzi, o těhotenství ani nemluvě...

taurus88
31. 01. 2015 08:30

Přesně jak teď někde napsal V. Klaus mladší: Norsko už je blíž, než si myslíte.

Mám 3 děti obojího pohlaví. Od malička jsou zvyklé, že se všichni navzájem objímáme a líbáme (i na veřejnosti), občas jsem s nimi ulehl, když byly nemocné nebo žena unavená, občasné koupání "na Adama" nebo saunování je pro ně normálka a když se převlékáme, tak také nahotu moc neřešíme. Zato od holek důsledně vyžadujeme, aby se chovaly cudně a dáváme najevo, že se nám vyzývavost nelíbí a hormonální antikoncepci jim nedáme. Mnozí zřetelně oceňují, že jsou děti sympatické a dobře vychované. Přesto, nebo právě proto, cítíme, že jsme některými lidmi vnímáni poněkud problematicky, protože jsme jiní, odlišní od většiny.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.