Buchta Be-Be s pudinkem podle Ivany Bartuškové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 160 g cukru krupice
✔ 4 vejce
✔ 160 ml oleje
✔ 160 g polohrubé
mouky
✔ ½ prášku do pečiva
Na krém:
✔ 3 vanilkové pudinky
✔ 1 l mléka
✔ cukr
✔ 1 Be-Be sušenky
✔ rum
Na polevu:
✔ 100 g moučkového
cukru
✔ 100 g másla
✔ 3 lžíce kakaa
✔ 3 lžíce rumu
✔ 2 lžíce horké vody
Nejdříve vyšleháme cukr s vejci do pěny, potom olej, mouku a prášek do pečiva. Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme asi 20 minut při 200 °C. Pak si uvaříme pudink a horký nalijeme na piškot, poklademe sušenkami a pokapeme rumem. Potom do rozpuštěného másla přidáme kakao, cukr, rum, vodu – vše spojíme a nalijeme na sušenky. Rozetřeme a dáme vychladit.