Piškotová roláda s pudinkovým krémem podle Květy Kroupové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 3 vejce
✔ 150 g cukru
✔ 3 lžíce teplé vody
✔ 150 g polohrubé
mouky
✔ 1 lžičku kypřicího
prášku
✔ džem dle chuti
✔ strouhaný kokos
Na krém:
✔ 1 karamelový pudink
✔ 300 ml vody
✔ 2 lžíce cukru
✔ 1 kostku másla
✔ 1 lžíci rumu
Rychlý koláč s pudinkem a ovocem podle Ivany Černé
Celý článekNejprve z vody a pudinku uvaříme hustou kaši, kterou podle chuti osladíme. Po zchladnutí ji vyšleháme s měkkým máslem rumem do hladkého krému a dáme do lednice. Těsto na roládu připravíme smícháním vajec, cukru, vody a mouky s kypřicím práškem. Natřeme ho na pečicí papír a rychle upečeme. Po upečení těsto i s papírem srolujeme a necháme úplně vystydnout. Poté roztočíme, namažeme marmeládou, krémem a již bez papíru zatočíme do tvaru rolády. Povrch potřeme zbylým krémem a posypeme kokosem. Necháme v lednici ztuhnout.