Karbanátky s rajčaty a koprem podle Jany Remkové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 400 g mletého hovězího
- 2 krajíce staršího chleba
- 5 stroužků česneku
- ¼ plechovky nasekaných rajčat
- čerstvý kopr
- zelenou petrželku
- 100 ml mléka
- sůl
- olej
Rychlý koláč s pudinkem a ovocem podle Ivany Černé
Celý článekRajčata vyklopíme do misky, přidáme nasekaný kopr a zelenou petrželku a také můžeme malinko rozmixovat tyčovým mixérem. Směs dáme do síta a necháme trochu okapat. Mleté maso spojíme s chlebovou a rajčatovou hmotou, vše dobře promícháme a necháme tak 20 minut odpočívat v lednici.
Na pekáč dáme pečicí papír, který potřeme troškou oleje. Mokrýma rukama tvoříme karbanátky, které pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.