Hovězí guláš s kapiemi podle Tomáše Miky

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 600 g hovězí kližky
✔ 3 kapie
✔ 4 cibule
✔ 1 lžíci rajského protlaku
✔ 2 lžíce sádla
✔ 2 stroužky česneku
✔ mletou sladkou papriku
✔ kmín
✔ sůl
✔ mletý pepř
✔ hovězí vývar
✔ hladkou mouku
Přidáme koření, česnek, polovinu nadrobno nakrájených kapií a dusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme zbytek kapie (malou část si necháme na ozdobu), zahustíme guláš moukou rozmíchanou ve vodě a provaříme ještě deset minut. Podáváme s knedlíkem.