Nemocnice na kraji města v ČT - Dietlová protestuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nemocnice na kraji města v ČT - Dietlová protestuje!

Doktora Štrosmajera a jeho kolegy teď můžete sledovat každý všední den odpoledne.
Doktora Štrosmajera a jeho kolegy teď můžete sledovat každý všední den odpoledne. (ČT)

Česká televize pěkně vytočila Magdalenu Dietlovou (66)! Dědičku práv ke kultovnímu seriálu  Nemocnice na kraji města, kterou napsal její manžel Jaroslav Dietl (†56)...

...totiž neinformovala o dalším reprízování – a ještě ke všemu v tak nedůstojný čas, jakým je pro ni 17.45 odpoledne. To je čas na svačinu, ne na nejslavnější český seriál!

Dát si Nemocnici na kraji města k svačině je svatokrádež. Je to, jako kdyby někdo použil rodinné stříbro ke konzumaci přesnídávky. Takhle nějak se teď Magdalena Dietlová cítí.

„Vůbec jsem o tom nevěděla. Slušností myslím je, aby mi o tom dali vědět. Nevím, proč Nemocnici opakují v tento čas. Uvážili snad, že by ji nikdo v lepší čas už nesledoval?“ podivuje se dědička práv k legendárnímu televiznímu seriálu.

„Informace o vysílání je všeobecně známá a v médiích se nedala přehlédnout. Pokud se týká vysílacích práv, tak jsou řádně vypořádána,“ reagoval na to mluvčí České televize Ladislav Šticha. ČT má k repríze všech tří řad seriálu, který poběží vždy od pondělí do čtvrtka, své důvody. Snaží se tím sebrat silnou diváckou základnu Ulici na Nově a pořadu Prostřeno! na Primě.

„Na základě podrobných průzkumů jsme se rozhodli rozšířit svůj podvečerní prime time. Věříme, že to diváci, kterým jsou tyto seriály určeny, ocení,“ dodal k tomu pro deník Aha! mluvčí ČT Šticha.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
jakeline
16. 3. 2014 • 06:11

Paní Dietlová je vlezdo ***ka když byla totalita tak byla poplatná tomuto režimu v demokracii převlékla kabát!Je to plastiková panenka!

krat5
5. 1. 2011 • 17:27

Vážená paní Dietlová, ten seriál je opravdu přešlý věkem...já sama jsem ho viděla už tolikrát...mladé lidi to nezajímá a z těch dříve narozených už ho viděli všichni mockrát...s tím se budete muset smířit...

bernadette
5. 1. 2011 • 00:15

Včera jsem ji slyšela na Frekvenci 1 a nic takového neřekla, ač se jí specielně Xaver ptal, jestli jí ten čas vadí.

abstergo
4. 1. 2011 • 20:33

Já tomu rozumím. Milostivá soudružka Dietlová byla prostě zvyklá, že před ní kvůli jejímu starýmu všichni seděli na zadeli. No, a holt si nevšimla, že časy se jaksi změnily.

analfabet
4. 1. 2011 • 20:31

Paní Dietlová je bohužel stará komunistická dorota, která si myslí, že se s ní bude každý tak mazat jako za komouše.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.