Smutná Iva Janžurová - Proč nehraje v Nemocnici? Mohou za to intriky a msta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Smutná Iva Janžurová - Proč nehraje v Nemocnici? Mohou za to intriky a msta!

Ivu Janžurovou v České televizi »zařízli«.
Ivu Janžurovou v České televizi »zařízli«. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Drsná pravda o tom, proč v novém pokračování Nemocnice na kraji města nehraje snad nejpopulárnější postava seriálu sestra Huňková v podání Ivy Janžurové (67), je venku! Žádné tvůrčí důvody, ale zákulisní intriky! Janžurová se totiž dostala na černou listinu zakázaných lidí České televize!

Janžurová se nám svěřila, že byla před časem oslovena s tím, aby za honorář tisíc korun souhlasila s vydáním hry, ve které hrála hlavní roli. „Chtěli na těch DVD vydělat a mně dát takovou almužnu! Za těch podmínek jsem tedy odmítla dát svolení k vydání a samozřejmě to vzbudilo vlnu nevole. Od té doby taky nenatočila Česká televize jedinou moji hru,“ odkrývá drsnou pravdu sama Janžurová. Kvůli spornému dívídíčku populární »Janžurku« neuvidíme v jediném záběru. A to jí výsměšně tvůrci nabízeli aspoň možnost objevit se v davových scénách, což oblíbená herečka pochopitelně odmítla.

„Asi mě vyškrtli kvůli tomu dévédéčku. Mrzí mě to, Huňková ke mně patřila. Teď už ale na to nemyslím, věnuju se dalším svým rolím,“ dodává smířlivě populární »Janžurka«.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.