Česká televize pěkně vytočila Magdalenu Dietlovou (66)! Dědičku práv ke kultovnímu seriálu Nemocnice na kraji města, kterou napsal její manžel Jaroslav Dietl (†56)...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vážená paní Dietlová, ten seriál je opravdu přešlý věkem...já sama jsem ho viděla už tolikrát...mladé lidi to nezajímá a z těch dříve narozených už ho viděli všichni mockrát...s tím se budete muset smířit...
Já tomu rozumím. Milostivá soudružka Dietlová byla prostě zvyklá, že před ní kvůli jejímu starýmu všichni seděli na zadeli. No, a holt si nevšimla, že časy se jaksi změnily.
a proč? Mně tento čas vyhovuje, Prostřeno je příšerné, Ulice taky, tak je aspoň k přípravě večeře puštěná Nemocnice. Ve večerní hlavní nabídce bychom jí určitě nesledovali, přece jen už je to hodně starý a mnohokrát reprízovaný seriál.
Paní Dietlová,
nerozumím tomu,PROČ ? by Vám vlastně kdokoliv volat,zvlášt' v případě,že je vše ohledně autorských práv právně vypořádáno.
Nyní již žijeme ve svobodné a demokratické zemi.
Opravdu si přejete,abych Vám zavolal pro případ,že si půjdu např.koupit DVD s "Nemocnicí"?.
Pro tento případ,mi prosím,nechte v redakci tel.kontakt-já tak rád učiním.
Děkuji Vám za pochopení
Paní Dietlová,
nerozumím tomu,PROČ ? by Vám vlastně kdokoliv volat,zvlášt' v případě,že je vše ohledně autorských práv právně vypořádáno.
Nyní již žijeme ve svobodné a demokratické zemi.
Opravdu si přejete,abych Vám zavolal pro případ,že si půjdu např.koupit DVD s "Nemocnicí"?.
Pro tento případ,mi prosím,nechte v redakci tel.kontakt-já tak rád učiním.
Děkuji Vám za pochopení
Seriál už se vysílal mnohokrát , že jej diváci znají znají zpaměti. Mladý lidi, to stejně nezajímá a čas je akorát. Dietlová si přece nemůže určovat kdy se to má vysílat. Ať je ráda, že se to vůbec ještě vysílá a jí z toho něco kápne.
sledovanost nebude velká, nemocnice se vysílala již tolikrát, že už diváků moc nebude. Je to bezesporu krásný, náš nejlepší seriál, ale diváci zůstanou věrni Ulici i pořadu Prostřeno.