Adamovská a Štěpánek: Po 15 letech KONEC | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adamovská a Štěpánek: Po 15 letech KONEC

Manželé Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Manželé Zlata Adamovská a Petr Štěpánek (Foto: Profimedia.cz, archiv)

Už od prvních dílů dlouho neporazitelného seriálu si diváci zvykali na jednu z hlavních tváří Zlatu Adamovskou (61), která vystupovala v roli lékařky Běly. Stejně tak se v Ordinaci pravidelně objevoval i Petr Štěpánek (71), jenž se později stal hereččiným sktuečným manželem. Jenže s Ordinací je šmitec a brzy z obrazovek zmizí. Co bude dál?

Herečka svoji seriálovou postavu rozhodně neoplakává. „To, že seriál jednou skončí, mi bylo jasné, nikdo asi nepředpokládal, že tu s námi bude ještě sto let. Spíš by mne zajímalo, co tento fenomén, který dvakrát týdně přilákal k obrazovkám přes milión diváků, a to přes patnáct let, nahradí. Ale já jsem si svých patnáct let působení v Ordinaci užila dostatečně, takže netruchlím a těším se na další výzvy,“ přiznala herečka pro Super.cz. Ta momentálně  zkouší novou hru v divadle Studio DVA, kterou, jak pevně věří, v létě budou moci s kolegyněmi představit divákům.

 

Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat

Video se připravuje ...

V seriálu ale končí zároveň její muž, herec Petr Štěpánek. Ani on to však prý nevnímá nijak fatálně. „Víte, těch konců natáčení, derniér v divadlech jsme zažili oba dva nespočet. To k téhle profesi prostě patří. Nicméně určitě se nám bude stýskat po lidech, se kterými jsme tam spolupracovali. Byl to skvělý tým,“ uzavřela jednu životní kapitolu Zlata Adamovská.

 

Zlata Adamovská o hraní s manželem: City stranou, jsme profíci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
8. 2. 2021 • 06:45

Konečně ty *** skončí,za těch 15let jim to dalo pěkný peníze,snad se nemusí trápit co dělat dál!?Určitě se natočí něco dalšího nekonečného,zatím se houfně vytahujou bolševické seriály o kterých se říkalo cosi o komunistické propagandě, najednou to nikomu nevadí?Vždyť ta televize je těch spáchanin plná a pořád dokola, škoda platit tu telku platit!!

mbmb
5. 2. 2021 • 17:48

stepanek byl predseda vyboru Ksc v divadle a tak by mohl spis hrat s Donutilem nejake odusevnele komouse.Nebot at je namaskuji do ceho chteji vypadaji porad tupe ,bezohledne a svazacky.

mbmb
5. 2. 2021 • 17:43

mord stara vrazdo nediskutuj se mnou ale s clankem o hloupem serialu a tech kasparku co neumi hrat !no a ja neplacu jak ceske VIP ze nemaji na chleba

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.