Ordinace v růžové zahradě (ne)končí. A vyznejte se v tom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ordinace v růžové zahradě (ne)končí. A vyznejte se v tom!

Ordinace v růžové zahradě 2 v roce 2020
Ordinace v růžové zahradě 2 v roce 2020 (TV Nova)

O nekonečném seriálu se začínají vést nekonečné debaty. Už už to vypadá, že je o osudu Ordinace v růžové zahradě 2 rozhodnuto, a další den je zase vše jinak. Jak to tedy vypadá, seriál zatím (ne)končí…

Jak velkou mají diváci nejúspěšnějšího nováckého seriálu trpělivost, v poslední době zjišťují jak tvůrci seriálu, tak samotní herci. Na konci minulého roku diváky zpráva o konci seriálu, který se na obrazovkách drží přes 15 let, velice zasáhla, a dokonce se uvažovalo o sepsání petice proti jeho zrušení. O tu ostatně prosili i samotní herci a na diváky apelovali, aby se jen tak nevzdali.

Pak se nakonec začalo spekulovat o tom, že seriál končit nebude. Jiskřičku naděje totiž zažehla Zlata Adamovská (61), k níž se přidal i Lukáš Hejlík (41). Fanoušci seriálu se této naděje zcela pochopitelně chytli. Že tím matení diváků končí? Vůbec ne! Před týdnem totiž herečka Mahulena Bočanová (53) na svém instagramovém profilu zveřejnila snímek, na němž jsou současní i minulí hrdinové seriálu, a k němuž vložila popisek „poslední klapka“.  Kde je tedy pravda?!

Ordinace se v novém roce vrací ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha!

Video se připravuje ...

Nyní se na scéně objevila zcela nová teorie. „Ordinace bude nakonec pokračovat od září. Momentálně se začíná jednat o smlouvách s největšími hvězdami,“ uvedl zdroj webu eXtra.cz. Ten prozradil, že i kdyby seriál zmizel z televizních obrazovek, dál by pokračoval na internetu. „Televize se nově rozhodla hodně sázet na Voyo, z něhož má peníze za předplatné. Bude jen pro něj točit seriály, které se v televizi jinak neobjeví. A právě tam se uvažuje i s pokračováním Ordinace,“ uvedl zdroj.

Samotní tvůrci seriálu se k situaci nechtějí vyjadřovat. Posledně však museli zasahovat při možném prozrazení konce seriálu kvůli zmíněné fotografii Bočanové. Nyní ale opět mlží. „Bez komentáře. Pokud se v této oblasti něco změní, dáme to divákům vědět tiskovou zprávou,“ sdělil výše zmíněnému webu PR koordinátor seriálu Martin Hradecký. V současné chvíli tak není jisté vůbec nic.

Fanoušci budou překvapení i šťastní - Čestmír Mázl opouští vězení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.