Mrtvolu vezli v dětském kočárku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Mrtvolu vezli v dětském kočárku

Mrtvého milence v kočátku vezla s vrahy i Margita.
Mrtvého milence v kočátku vezla s vrahy i Margita. (scom)

Milostné trojúhelníky bývají vcelku běžné. Karol U. z Košic v bývalém Československu však roku 1978 uvízl v milostném čtyřúhelníku. Účty si s ním chtěl vyřídit nejen manžel jeho lásky, ale i další milenec.

Margita S. byla oficiálně vdaná za Jána S. Udržovala však poměr i s Vladimírem K. Oba muži o sobě věděli a žili v netradičním uspořádání relativně spokojeně. Potom však zjistili, že si Margita našla dalšího milence Karola.

V červenci 1978 donutil Vladimír Margitu, aby Karola pozvala k sobě. Žena měla obavy, že to neskončí dobře a bránila se. Nakonec ale podlehla. Karolovi namluvila, že bude doma sama a má chuť na sex. Když k ní přišel, pobídla ho, aby se svlékl. Pak vyskočili z úkrytu Vladimír i Ján. Oba Karola tloukli pěstmi a nakonec ho zavřeli do koupelny. Margita chtěla zavolat lékaře, ale oba muži jí to zakázali.

Karol zraněním podlehl. Vladimír a Ján svázali mrtvého do kozelce, strčili do kočárku a přikryli dětskou dekou. Hrůzný náklad odvezli k vodní nádrži, kam tělo hodili. Margita musela jít s nimi a vzít i malého synka, protože dva muži s kočárkem by byli podezřelí. Všechna opatření byla zbytečná. Margita nezvládla tíži svědomí a přiznala se. Oba sokové skončili ve vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.