Nevlastní dcerce rozerval střeva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nevlastní dcerce rozerval střeva!

Otčím Andrejku bil pěstmi.
Otčím Andrejku bil pěstmi. (scom)

Krátký život své nevlastní dcerky Andrey (†4) proměnil v peklo surovec Ladislav T. (34). Holčičku brutálně tloukl a nakonec ji připravil o život. Zemřela v bolestech na vnitřní zranění.

Malou Andrejku přivezl Ladislav T. 19. srpna 1977 do nemocnice v Českém Těšíně s tím, že ji bolí bříško. Lékařka, která holčičku vyšetřovala, se při pohledu na dítě zděsila. Andrea měla celé tělíčko pokryté různě starými podlitinami a šrámy. Holčičku už lékaři nezachránili. Zemřela na krvácení do dutiny břišní po několikanásobném protržení tenkého střeva.

Ladislav T. prohlásil, že se Andrejka uhodila o hranu postýlky, když ji ukládal. Lékaři náhodu vyloučili. Dívenku musel někdo velkou silou několikrát uhodit do bříška. Andrejčina matka tvrdila, že její nový partner dítě nebil. Ostatní svědci mluvili jinak. Babička mrtvé holčičky si na zacházení s její vnučkou dokonce stěžovala místnímu Národnímu výboru.

Učitelky ze školy zase vypověděly, že měla Andrea z nevlastního otce hrůzu a stěžovala si, že jí ubližuje. Ladislav T. holčičku za banální prohřešky tloukl páskem. V osudný den zakopla Andrejka o lavor s vodou. Ladislav T. ji ve vzteku několikrát pěstí plnou silou praštil do bříška. Pak ji uložil do postele, aby ho nerušila. Pomoc zavolal, až když ho Andrejčin bratr upozornil, že přestává dýchat. Surový otčím dostal za vraždu osm let.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.