Proč musel před smrtí prožít anální sex? Opilcovi kamarád moc nepomohl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Proč musel před smrtí prožít anální sex? Opilcovi kamarád moc nepomohl!

Milan A. se tak opil, že se násilníkovi nedokázal bránit. (Ilustrační foto)
Milan A. se tak opil, že se násilníkovi nedokázal bránit. (Ilustrační foto) (scom)

Milana A. našli sousedé na dvorku jeho domu v Hranicích mrtvého. Šokující bylo, že muž byl téměř nahý, jeho rozřezané spodní prádlo se válelo opodál.

Pitva potvrdila, že Milan prožil před smrtí anální sex. A vzhledem k tomu, že podle výpovědí jeho známých a kamarádů nikdy zájem o muže neprojevoval, šlo asi o zážitek neplánovaný a nežádoucí. Na těle sice nebyly žádné stopy násilí, ale v krvi Milana kolovalo takové množství alkoholu, že se pravděpodobně vůbec nebyl schopný bránit.

Překvapením byla příčina smrti, která se sexuálním útokem bezprostředně nesouvisela. Opilý nahý Milan ponechaný svému osudu na dvoře zemřel na podchlazení. Detektivové záhy zjistili, že osudný večer 6. října 1973 strávil Milan s Petrem B., u něhož zajistili kapesní nůž. Petr sice tvrdil, že o útoku nic neví, ale na jeho noži se našla vlákna pocházející z trenýrek oběti.

Petr se pod tíhou důkazů přiznal, že využil silné opilosti svého kamaráda a ukojil se na něm. Potom odešel domů. Protože za socialismu se obětí znásilnění mohla stát jen žena, byl Petr odsouzen jen ke krátkému trestu za omezování osobní svobody. Podíl na smrti Milana se mu prokázat nepodařilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.