Sousedská pře skončila vraždou a tělem ukrytým ve výkalech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Sousedská pře skončila vraždou a tělem ukrytým ve výkalech

Muž skončil ve fekáliích!
Muž skončil ve fekáliích! (scom)

Jiří K. ze Vsetína skončil ve vlastní jímce. Podle pitvy měl alespoň to »štěstí«, že do výkalů padal už mrtvý. Před nedůstojným uložením do septiku ho někdo uškrtil.

Jiří zmizel 23. června 1978. Jeho vrah pravděpodobně doufal, že tělo ponořené v nevábném obsahu jímky nebude dlouho nalezeno. Fingovat nehodu nejspíš nechtěl. Sotva by si mohl někdo myslet, že za sebou Jiří po nešťastném pádu sám zaklapl víko septiku. Muži zákona však pachateli vypálili rybník. Nebáli se ušpinit si ruce a Jiřího našli už za několik dní.

Detektivové zjistili, že těsně před svým zmizením se muž pohádal se sousedy, Jindřichem B., Karlem B. a Annou K. Podle svědků ho měli muži se svou společnicí dokonce i zbít. Technici na spodní části víka septiku objevili otisky Jindřicha B. a Anny K. Na jejich oblečení, které ten den na sobě měli, navíc zůstaly mikroskopické stopy nečistot odpovídajících přesně kalu z jímky Jiřího. Potvrdila to i odporná expertiza. Trojice byla, i díky zkoumání přesného složení výkalů z jímky, odsouzena za vraždu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.