»Policajt« znásilňoval malé děti! Svlékal je i na sněhu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

»Policajt« znásilňoval malé děti! Svlékal je i na sněhu...

Falešný policista se ukájel na školačkách... (ilustrační foto)
Falešný policista se ukájel na školačkách... (ilustrační foto) (Aha! - Martin Pekárek)

Učeň Jan N. (15) z Jičínska si rád hrál na policistu. Neplánoval však prosazovat zákon. Naopak! Falešný policajt zneužíval svoji autoritu k tomu, aby mohl znásilňovat malé holčičky.

První oběť napadl 29. září 1976. Osmiletá R. H. si vyjela v neděli ráno na kole po polní cestě za vesnici, kde bydlela. Jan ji zastavil, prohlásil, že je policista a nutně od ní požaduje svědectví. R. H. se zdráhala někam s ním jít a chtěla se poradit s rodiči. Jan ji však strhl z kola, odvlekl k lesu a znásilnil.

První měsíc měl zvrhlík strach z dopadení. Když se ale nic nedělo, rozhodl se zaútočit znovu. Další dívku si vyhlédl 26. listopadu 1976. Při procházce potkal skupinku sáňkujících dětí, představil se jako policista a chtěl vědět, kdo je nejstarší. Potom »zabavil« sáňky desetileté J. K. Holčička se bránila. Jan prohlásil, že je drzá a potrestá ji. Ostatní děti ze strachu utekly.

Falešný policista donutil dívenku, aby se svlékla. Pak si nad ni klekl a masturboval až k vyvrcholení. Nakonec utekl. Tentokrát ho však skuteční muži zákona dopadli rychle. Měli totiž od malých svědků poměrně podrobný popis. Soud udělil Janovi, vzhledem k jeho věku, pouze roční podmínečný trest. Zároveň ale přikázal trvalý dohled psychiatrické ambulance.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.