Ženatý táta malého klučíka znásilňoval a vraždil bestiálním způsobem ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Ženatý táta malého klučíka znásilňoval a vraždil bestiálním způsobem ženy!

Vrah postupně zabil obě ženy.
Vrah postupně zabil obě ženy. (Profimedia.cz)

Štefan P. († 27) z Bratislavy byl pevně přesvědčený o své neodolatelnosti pro opačné pohlaví. Když se ho nějaká žena opovážila odmítnout, zuřil. Několik nešťastnic znásilnil a svou kriminální kariéru zakončil dvojnásobnou vraždou.

Štefan pracoval jako mechanik v podniku Slovnaft. Byl ženatý a měl malého synka. Přesto si hledal milenky. Dokud mu byly ženy po vůli, všechno bylo v pořádku. Jenže jakmile narazil na nějakou, která ho odmítla, zbil ji a znásilnil. V září 1979 se seznámil s Olgou H. (†24) a Vlastou M. (†22). Obě dívky právě slavily svátek své kolegyně a vracely se z vinárny na ubytovnu.

Štefan je přesvědčil, aby šly přespat do jeho nedalekého bytu. Domníval se nejspíš, že je jim jasné, jak se večer zvrtne. Dívky se však chtěly jen v klidu vyspat. Nejprve Štefana odmítla Vlasta, potom i Olga. To muže, pevně přesvědčeného o své neodolatelnosti, rozčílilo k nepříčetnosti. Olgu znásilnil a uškrtil páskem od županu. Potom probudil Vlastu a donutil ji, aby svou mrtvou kamarádku hladila na intimních místech. Nakonec ji vyvedl z domu. Vlastě se sice podařilo násilníkovi na okamžik utéct, ale Štefan ji dostihl, zardousil a do vaginy jí vrazil větev. Detektivové byli vrahovi na stopě poměrně rychle. Manželka, která ve skutečnosti spala osudnou noc u rodičů, Štefanovi nejprve poskytla alibi, dokonce odklidila i jeho zakrvácené oblečení. Pak ale tlaku neodolala a vše přiznala. Štefan byl odsouzen k nejvyššímu trestu a jeho život skončil na oprátce v červenci 1981.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.