Rozřezanou milenku strčili do kufru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Rozřezanou milenku strčili do kufru

Fotografie
Fotografie (internal)

Milenu L. (†20) zajímaly bujaré večírky, muži a sex. Když po ní milenec Zdeněk Š. chtěl, aby se vzdala vlastního dítěte, odložila potomka s lehkým srdcem do kojeneckého ústavu. Vztah se jí ale krutě nevydařil. Když Zdeňka Š. omrzela, se svým kumpánem ji zavraždil a její rozřezané tělo hodil v kufru do Vltavy.

Milena L. pracovala jako barmanka v podniku na pražské Malé Straně. Když v lednu 1971 nedorazila do práce, informoval její šéf úřady. Detektivové zjistili, že Milena L. žila se svým milým Zdeňkem Š. (23) v bytě zedníka Jindřicha V. (27). Zatímco Zdeněk Š. tvrdil, že o Mileně nic neví, jeho kamarád detektivům s klidem oznámil, že je barmanka mrtvá. Prý neunesla rozchod se Zdeňkem a v bytě se oběsila. Oni dva pak její tělo rozřezali, strčili do starého kufru a hodili do Vltavy. Jen nohy, které se tam nevešly, dali do tašky. To všechno prý proto, že se báli oplétaček kvůli oběšené ženě.

Detektivové předstírali, že povedené dvojici věří. Řekli jim, že k uzavření případu potřebují najít tělo. Jde však prý jen o formalitu. Mladíci jim důvěřivě popsali, kde mají hledat. Když pak patologové otevřeli trup nebohé ženy, zjistili, že v plicích je voda. Barmanka se zcela určitě neoběsila... Muži nakonec přiznali, jak to bylo doopravdy. Milena je už omrzela, ale ona odmítala rozchod přijmout. Proto ji v bytě škrtili prádelní šňůrou a pak utopili ve vaně. Oba dostali po patnácti letech vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.