Sadista si ze sousedky udělal sexuální otrokyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sadista si ze sousedky udělal sexuální otrokyni!

Znásilnění sadistou
Znásilnění sadistou (Foto: Internet, salon.com)

Zvrhlý sadistický učitel Ondřej H. (34) z Vysočiny si udělal ze své sousedky Anny T. (34) sexuální otrokyni. Mezi prosincem 1986 a zářím 1987 ji pětkrát osahával a znásilnil. Žena se bála ohlásit jeho chování, protože si myslela, že jí nikdo neuvěří. Ozvala se až ve chvíli, kdy ji začal ohrožovat na životě.

Ondřej H. byl respektovaný muž, doktor pedagogiky, pionýrský vedoucí... Ve skutečnosti však šlo o sadistického násilníka, který se v přítomnosti žen nedokázal ovládnout. V září 1980 znásilnil v pionýrské klubovně svou kolegyni Dagmar M. Žena nic ze strachu neohlásila.

Ondřej H. se pak zaměřil na svoji sousedku Annu T. Svou oběť vtáhl v prosinci 1986 do svého bytu a znásilnil. O měsíc později vylákal z bytu malého syna Anny T. a opět ji sexuálně zneužil. Když věděl, že je žena sama doma, vnikl do jejího bytu oknem a opět si vynutil sexuální styk. Podobným způsobem si násilník užíval i nadále. Utrpení Anny T. skončilo v září 1987, kdy se odvážila vše ohlásit. Ondřej H. si na ni totiž počíhal, když se večer vracela domů, a snažil se ji zatáhnout do svého auta.

Anna T. se mu bránila, protože měla strach. Ondřej H. jí vyhrožoval, že když mu nebude po vůli, zastřelí ji puškou, kterou má coby myslivec doma. U soudu se Ondřej H. hájil tím, že ho Anna T. sváděla. On s ní prý nespal, protože údajně trpí chorobou, která způsobuje, že když se sexuálně vzruší, páchne. Lékaři takovou nemoc u poškozené pochopitelně vyloučili. Ondřej H. byl za znásilnění odsouzen ke čtyřem letům vězení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.