Záletná Anička ho nakazila kapavkou, umlátil ji a spálil v kamnech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Záletná Anička ho nakazila kapavkou, umlátil ji a spálil v kamnech!

Manželku muž zabil, rozřezal a spálil v kamnech.
Manželku muž zabil, rozřezal a spálil v kamnech. (TV Prima)

Smutně skončilo manželství inženýra Kamila H. (25) a jeho prostopášné ženy Anny. Mladý technik zavíral před početnými zálety své manželky oči, když ho však nakazila pohlavní chorobou, pohár jeho trpělivosti přetekl.

Kamil H. z Prahy nahlásil zmizení své ženy Anny četnické stanici 9. srpna 1937. Tvrdil, že odešla z domu a od té doby o ní nic neví. O několik dní později našel pozorný rybář na břehu Vltavy klobouk a další části dámské garderoby.

Četníci v nich poznali majetek pohřešované ženy. Ve věcech se našel i útržek dopisu, který naznačoval, že Anna zvolila dobrovolný odchod ze života a záměrně se utopila. Příbuzní zmizelé ženy však takovému vysvětlení nevěřili. Tvrdili, že Anna sebevraždu vůbec neplánovala. Ze smrti mladé ženy obviňovali zcela otevřeně Kamila H. Četníci proto v inženýrově domě provedli důkladnou prohlídku. Na jedné z čerstvě vymalovaných stěn prosvítaly tmavé skvrny. Analýza v laboratoři potvrdila, že jde o lidskou krev.

 

Kamil H. se nakonec doznal, že svou manželku ve spánku utloukl. Tělo potom rozřezal a postupně spálil v kamnech. Klobouk a další části oblečení odvezl na břeh Vltavy, aby vzbudil dojem, že se žena utopila. Vraždy se dopustil proto, že ho rozverná Anna podváděla a nakonec obdařila i nevítaným dárkem v podobě nákazy kapavkou.


Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.