Místo slíbeného sexu dostal výprask! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Místo slíbeného sexu dostal výprask!

Dívka předstírala, že se chce intimně sblížit.
Dívka předstírala, že se chce intimně sblížit. (Ilustrační foto ara)

Šestičlenná banda mladých kriminálníků terorizovala počátkem roku 1964 severočeský Liberec. Kromě jiných lumpáren jednoho březnového večera poblíž hotelu Česká beseda přepadla a oloupila podnapilého Jana J. z Liberce. Nalákali ho na sex...

Vnadná Danuše P. (18) posloužila jako volavka. Namluvila přiopilému Janovi J., že s ním touží prožít vášnivou chvilku, ale musí spolu odejít do ústraní.

Ochmelka si od příštích chvil sliboval bujné erotické radovánky, ale nestačil se divit. Ocitl se totiž v obklíčení šesti zlotřilců, kteří ho ihned zmydlili. Ubožák vmžiku ležel na zemi, obraný o sedm set korun a náramkové hodinky. Za částku, kterou mu darebáci vzali, se tehdy daly koupit například čtvery pánské boty.

Jan J. si ovšem zapamatoval podoby útočníků, navíc Danuši P. měl příležitost prohlédnout si dost podrobně. Liberečtí kriminalisté bandity pozatýkali. Také zjistili, že parta měla na svědomí i další trestné činy. Svůdná Danuše. P. a jeden její kamarád už byli v té době dospělí. Další dva mladíci a dvě dívky ještě nedovršili osmnáct let věku. Všichni putovali před soud.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.