Ženu ubil při znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Ženu ubil při znásilnění!

Žena zemřela na krvácení do mozku.
Žena zemřela na krvácení do mozku. (Ilustrační foto Scom)

Náhodné známosti z flámů nemusí skončit dobře. Mladík (26) z Mostu se v únoru 1969 seznámil se starší ženou (39). Usoudil, že by jeho společnice mohla být svolná k milostným hrátkám. Když ho odmítla, surově ji zbil. Nešťastnice zemřela na krvácení do mozku.

Na muže přišly během klopýtavé chůze z nálevny domů erotické touhy a začal si na ženě silou vymáhat pohlavní styk. Na nic podobného ale jeho společnice neměla nejmenší pomyšlení, zvlášť v únorovém chladu. Na chlapíkovy pokusy vynutit si sex stůj co stůj reagovala pádnou odpovědí. Vrazila mu facku! Vzápětí se muž proměnil v bestii. Udeřil vzpírající se nešťastnici pěstí do hlavy. A to tak silně, že v mdlobách na místě padla k zemi.


Násilníka okamžitě přešly jakékoli hříšné myšlenky. Vyděšený odnesl ženu do domu, kde bydlela, a položil ji v mezipatře na zem. Pak se vypařil. Jeho zmučenou oběť našel náhodně jeden ze sousedů a zavolal sanitku. Ženě však už nebylo pomoci, po převozu do špitálu zemřela. Mladík skončil před soudem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.