Žárlivec ubodal exmanželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Žárlivec ubodal exmanželku!

Žárlivý muž zabil exmanželku a zranil jejího přítele.
Žárlivý muž zabil exmanželku a zranil jejího přítele.  (Ilustrační foto ara)

Smrtelnou tragédií vyvrcholilo nepovedené manželství muže (30) se stejně starou ženou ve Stráži nad Ohří na Karlovarsku. Odvrhnutý zoufalec svou bývalku v březnu 1988 ubodal.

Na exmaželku si vrah počkal na silnici, po které procházela spolu se svým novým partnerem. Nedokázal se smířit s tím, že od něj odešla a dala přednost jinému. Proto ji napadl s nožem v ruce, bez varování ji bodal do prsou. Nebohá žena neměla šanci tento útok přežít. Běsnící útočník nešetřil ani svého soka, který se pokoušel nešťastnici bránit. Toho bodl vší silou do ramene a způsobil mu těžkou újmu na zdraví. Nakonec na osudném místě zůstala ležet zavražděná žena a její silně krvácející společník v šoku.


Případ vyděsil nejen obyvatele samotné Stráže nad Ohří, ale i ostatních obcí v okolí zříceniny hradu Himlštejna. Pachatel uprchl, ale byl dopaden a skončil před soudem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.