Na slanou notu: Zapékaný kozí sýr

POTŘEBUJETE: 1 plátek toastového chleba 2 lžíce másla 2 lžíce lučního medu Medokomerc 60 g vlašských ořechů 2 kozí sýry s bílou plísní salátový mix ½ granátového jablka
NA ZÁLIVKU: 5 lžic olivového oleje 1 lžíci dijonské hořčice 2 lžíce medu sůl pepř
Plátek toastového chleba rozdrtíme tyčovým mixérem, přidáme máslo, luční med a nadrobno nakrájené vlašské ořechy. Na pečící papír dáme kozí sýry a posypeme drobenkou s ořechy. Zapečeme v troubě na 180°C. V misce zatím smícháme dresink - olivový olej, hořčici, med, sůl a pepř. Prošleháme metličkou do krémové konzistence. Salátový mix smícháme s dresinkem, přidáme zrnka granátového jablka a navrch servírujeme rozpečený sýr s ořechovou krustou.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 51-52.