Chlebíčková klasika: Kanapky s lososovou pastou a pomerančem

POTŘEBUJETE: 1 balení paté z růžového lososa Rio Mare 1 bagetu 1 pomeranč 1 jarní cibulku 1 snítku kopru 20 g extra panenského olivového oleje sůl mletý pepř
Bagetu nakrájíme na krajíčky, které nasucho zprudka opečeme. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka, kůru z pomeranče nastrouháme, pomeranč oloupeme a dužinu rozkrájíme. V míse smícháme dužinu z pomeranče, jarní cibulku a pomerančovou kůru, dochutíme olejem, špetkou soli a pepřem. Na každý krajíček opečené bagety dáme trošku směsi, každou kanapku pak ozdobíme kopečkem lososového paté Rio Mare, na který položíme kousek snítky kopru.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 51-52.