Snídaně pro zdraví a sílu: Ovesné lívance

POTŘEBUJETE: 1 bio vejce, 150 ml bio mléka, 50 g bio celozrnné mouky, 50 g bio rozemletých vloček, 1 lžíci kakaa ,1 lžíci medu, rostlinný olej na smažení
Na polevu: 1 bio bílý jogurt, med, ovoce a oříšky
Všechny ingredience na lívance smícháme ve větší misce tak, aby byla výsledná směs dostatečně hustá. Na zahuštění stačí přidat vločky, anebo v případě příliš husté směsi zase mléko. Na pánvi si rozehřejeme olej a snižíme plamen. Těsto klademe na pánev pomocí lžíce a tvoříme lívance. Jakmile začnou být okraje hotové, otočíme. Výsledné lívance můžeme ozdobit bílým jogurtem, medem a ovocem s oříšky.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 31.