VAŘÍME CVALEM S MICHALEM: Plněné žampiony portobello jsou připravené v cuku letu!
Máte rádi houby? Dnes vám přinášíme recept od šéfkuchaře Michala, který si můžete připravit, i když zrovna nerostou. Stačí si koupit velké žampiony portobello, naplnit je a dát na gril. A rychlá chuťovka je na světě.
POTŘEBUJETE:
✔ 4 velké žampiony portobello
✔ 200 g prosciutta
✔ 2 rajčata
✔ 100 g mozarelly
✔ sůl
✔ mletý pepř
✔ olivový olej
✔ salát na ozdobu
1. Žampiony očistíme, zbavíme nožiček. Klobouky osolíme a opepříme.
2. Pak do klobouků nakapeme olivový olej.
3. Dále je naplníme plátky šunky.
4. Přidáme pokrájená rajčata.
5. Nakonec vše zasypeme nastrouhanou mozzarellou.
6. Žampiony grilujeme, až jsou měkké a sýr je rozpuštěný.