ZDRAVÉ VÁNOČNÍ CUKROVÍ: Kokosky s jáhly podle Simony Hošnové se rozplývají na jazyku!

Jáhly si mohou bez výčitek dopřát jak příznivci zdravého stravování, tak třeba lidé trpící celiakií. Vyzkoušejte tenhle báječný medový recept i vy!
POTŘEBUJETE:
✔ 230 g sladkých jáhel (např. Medové jablko, LeGracie)
✔ 8 bílků
✔ špetku soli
✔ 5 lžic přírodního sladidla
✔ 10 lžic kokosu
JAK NA TO:
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Kuskus připravíme dle návodu, ochutíme ho sladidlem a necháme chvilku vychladnout. Vyšleháme bílky se špetkou soli. Do kuskusu vmícháme kokos a pak opatrně i vyšlehané bílky. Tvoříme hromádky na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 20 minut.