Chutná jako od babičky: Upečte si bábovku s jahodami!

Mramorovou nebo čokoládovou bábovku zná každý. Co takhle do oblíbeného receptu zařadit i sladké jahody?
POTŘEBUJETE:
✔ 3 vejce
✔ 250 g polohrubé mouky
✔ 1 prášek do pečiva
✔ 1 vanilkový cukr
✔ 160 g moučkového cukru
✔ 200 g másla
✔ 2 lžičky citronové šťávy
✔ 30 jahod
JAK NA TO:
Z rozpuštěného másla, cukru, vanilkového cukru a vajec vyšleháme hladké těsto. Po částech přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva, poté vmícháme citronovou šťávu a nakonec přímo v těstě rozšleháme jahody. Těsto, které je tužší, přendáme do vymazané a vysypané formy. Bábovku uhladíme a pečeme v předehřáté troubě cca 50 minut na 180 °C.