Čerstvý sýr, kterému neodoláte. To je domácí bylinková lučina podle Ivany Černé!

Tak tomuto sýru rozhodně neodoláte! Přípravte si domácí čerstvou dobrotu podle Ivany Čenré.
POTŘEBUJETE:
500 g bílého jogurtu (smetanový, selský nebo řecký)
1 zakysanou smetanu
1 sýr Camembert
petrželku
pažitku
sůl
mletou sladkou papriku
2 stroužky česneku
JAK NA TO:
Jogurt smícháme se smetanou a nastrouhaným nebo rozmixovaným sýrem, ochutíme nasekanými bylinkami, prolisovaným česnekem, solí a paprikou. Dobře prošleháme, nalijeme na plátýnko položené na sítu, které dáme na nádobu, přikryjeme a vše dáme do lednice na 24 hodin. Hotovou lučinu z plátýnka přendáme do krabičky a podáváme.