Hvězdy TýTý: Nakynutá Bartošová, Slávikova žena v maskáčovém... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězdy TýTý: Nakynutá Bartošová, Slávikova žena v maskáčovém...

Co myslíte, sluší jim to?
Co myslíte, sluší jim to? (koláž ahaonline.cz)

V sobotu večer se ve Vinohradském divadle na udílení cen TýTý sešla česká televizní smetánka. Která z celebrit si vzala nejkrásnější róbu a komu to naopak vůbec neslušelo?

Na letošním TýTý se o velké překvapení postaraly nejen výsledky, ale i celebrity. Jaro Slávik poprvé »vyvenčil« ve společnosti svojí manželku. Ta se ale asi snažila především splynout s okolím, a tak zvolila šaty s netradičním maskáčovým vzorem.

Ukázalo se, že pro tóny vojenským uniforem má slabost i jiný zástupce Slovenské republiky – kabát Richarda Müllera vzbuzoval údiv nejednoho hosta v sále.

Moc to nevychytala ani Iveta Bartošová, která evidentně znovu nakynula, ačkoliv se nechala slyšet, že váží stále jen 55 kilogramů a jediné, co ji narostlo, jsou prsa. Prapodivná zrzravo-hnědá barva šatů ale všechno ještě podtrhla.

V tyrkysové róbě naopak zářila Ivanka Gottová, přestože tentokrát její manžel zrcátko na Bertramku neodvážel. Jako sexy kočka se ukázala, byť jen na pódiu, také Marta Jandová, zcela jistě o několik kilo lehčí. Ta zřejmě ztratila během složitého období rozcházení s Viktorem Mrázem.

Kdo ještě všechno na TýTý přišel? A komu to podle vás slušelo nejvíc? Napište nám váš názor do diskuze.



Přečtěte si
ruzena.svobodova
6. 4. 2011 • 00:29

Vetcheho dceri,ma moc hezkou dceru zustala jsem koukat.Potom herecce Veronice Freimanove,Ivane Gottove,Dankove,Cvancarove a i ty Ivete Bartosove vzdyt hezky zpíva to musite uznat nechte ji v klidu vsichni nemuzeme byt supr,

jsysmhjf
5. 4. 2011 • 12:44

Haně Maciuchové, Veronice Freimanové, Marii Rottrové, vkusným, moudrým dámám

zdepa
4. 4. 2011 • 23:06

Připadá mi na úrovni slovenské vulgární cigánky co si hraje na šéfku. Češi jdou se svým vkusem hodně do hajzlu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.