Iveta Bartošová: Takhle jsem spokojená | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Takhle jsem spokojená

Iveta si krátce popovídala s Lucií Borhyovou a Reyem Korantengem.
Iveta si krátce popovídala s Lucií Borhyovou a Reyem Korantengem. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Na TýTý překvapivě dorazila i zpěvačka Iveta Bartošová (44), která tento týden ve čtvrtek oslaví půlkulatiny. Přišla se svým manažerem Richardem Dušákem. Syna Artura (16) nechala doma.

„Chtěl se na TýTý dívat se svým kamarádem v televizi,“ řekla Iveta, jejíž šaty byly hodně natěsno a nešlo si také nevšimnout dmoucího se dekoltu a odlepujících se umělých řas.

Iveto, byla jste teď v péči lékařů jedné luxusní kliniky, kde vás dávali dohromady. Jak vám je?

„Jsem spokojená, jsem v pohodě...“

Jak vypadají vaše aktuální dny?

„Jsem matka! Vařím, uklízím, pracuju, točím desku, koncertuju...“

To znamená, že máte nové písničky, když točíte album?

„Já chci udělat hodně dobrý remix do rádií a na diskotéky. Až to bude dobrý, tak to pustím...“

Mluvíte o koncertování, ale pokud vím, měla jste v poslední době vystoupení jen v Ostravě?

„Taky jsem byla v Jihlavě a čekají mě Praha, Říčany atd. A od září chystám turné na Slovensku s mojí kapelou a tanečníky.“

Zvládnete to?

„Ano, proč ne? Teď mě nově zastupuje Richard Dušák, který roky dělal pro Petra Muka. Je to ten nejlepší manažer, kterého jsem si mohla přát. Mám pracovní zázemí, které bude fungovat. Já jsem za to šťastná, je to krásný pocit!“



Přečtěte si
honzadv
9. 4. 2011 • 09:47

Spíš se roztejká, sádelnice, je rozkydlá a odporná, hnus, až na zvracení, je to hrouda špinavýho sádla...

honzadv
9. 4. 2011 • 09:46

V tom jejím prasečinci co má doma se umaže raz dva, tohle vychlastaný šeredný sešlý prase je líná veš, ani vody bych se v tom jejím bordelu co má doma nenapil, už aby ji Štaidl vypakoval, patří do klece, tahle stařena vychlastná primitivní a otesná ukvičená - prostě je to stařena, sešlá odporná rozteklá stokilová prasnice a vypelichaná plešatějící odpudivá smradlavá upocená krůta, ceo se jen ztrapňuje před celým národem.

honzadv
9. 4. 2011 • 09:44

Je hnusná.

honzadv
9. 4. 2011 • 09:43

Ale nene, tahle hvězda je nejlepší! Na impulsu o sobě prohlásila, že je nejlepší, že každý rok vydává novou desku, že jich má 24, a to že nemá žádná jiná zpěvačka! A že maká a koncertuje a dře... Vepřová prasečí ššeredná notorka primitvní a hnusná sešlá zjevně je už vychlastaná nadoraz, nevidí se (tvrdí, že je hubená a její vepřová hnusvizáž je optický klam!), neslyší se (její falešný kvikot je hnus-mučení vězňů by zlvádla!) a nevnímá čas, že nekoncertuje, její MEGAKONCERTY v kulturáku navštívilo celých 12 lidí! A z toho 10 se přišlo zasmáto nechutné ožralé třítunce a debilní krůtě, která by se měla znovu podříznout. Iveto - řezej, a hluboko, bude to nejlepší.

hejhej
5. 4. 2011 • 14:57

oprava:45 letech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.