Válka Slováčkových žen graduje: Jedna má přece jen navrch | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Válka Slováčkových žen graduje: Jedna má přece jen navrch

Dáda Patrasová a Felix Slováček s milenkou Lucií Gelemovou
Dáda Patrasová a Felix Slováček s milenkou Lucií Gelemovou (Profimedia)

Ani po několika letech, kdy se pohybuje hudebník Felix Slováček (77) mezi manželkou Dagmar (64) a milenkou Lucií Gelemovou (37), nedošlo na stranách znesvářených žen k příměří. Jedna má prý ale přece jen navrch.

Dáda údajně stále neskousla, že jí hudebník opustil kvůli mladší ženě. Z toho důvodu prý na něj v tomto směru nebere žádné ohledy. „Dáda ráda provokuje na dálku. Stále využívá toho, že se s ní Felix nerozvedl, že je jeho stále oficiální manželkou, čímž nad Lucií pořád vítězí,“ řekl Expresu blízký zdroj ze zpěvaččina okolí, který dodává, že je legitimní manželka Slováčka ráda za to, že rozvod je pořád v nedohlednu.

Slováček o zesnulém Štaidlovi (†75): Svědčil mi na svatbě, smrt bratra ho pak srazila na dno:

Video se připravuje ...

Dagmar Patrasová navíc nikdy nepřestala tvrdit, že za ní manžel pořád dochází do vily na Vinohradech a dokonce si mají společně plnit manželské povinnosti. „Vidíme se denně, kolikrát mu i uvařím nebo si jen tak povídáme,“ prozradila Blesku Dáda. Tím ale Felixe údajně pěkně štve. A pochopitelně to musí vadit také Lucii Gelemové. Pro ni je to ještě ke všemu jasný signál, že Dáda o svého muže nepřestává bojovat.

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
.tg.bb
21. 5. 2021 • 17:13

Manžel/manželka sice patří do první dědické skupiny a v případě úmrtí partnera dědí stejný díl jako děti, ale jen pokud neexistuje závěť. Manžel do závěti manželku zahrnout nemusí, manželka není nepominutelný dědic. Nepominutelný dědic je pouze vlastní dítě, případně jeho vlastní potomek/potomci. Otázka ovšem je, co je pouze Felixovo, a co je v SJM, anebo ještě lépe, na co Patrasová přispívala z vlastní kapsy, přestože to bylo třeba jen Felixovo.
Jiná věc je dělení majetku při rozvodu.

-bello-
2. 3. 2021 • 11:20

fany22
bože, kdo mluví o vydědění Patrasové?!

On může Gelemovou zahrnout do své poslední vůle, závěti !A co jí odkáže je na něm.

blamal
28. 2. 2021 • 08:36

Naučte se používání zájmen, Gelemová. ....ji vezme na milost..., s krátkým i, víme? A než koukat do vašich zlých očí, to bych si tedy já radši ukousl nohu. Jste velmi nesympatická a zlo vám čouhá z celého ksichtu.

selka
27. 2. 2021 • 14:41

Ať už jde nádhera Gelemová trapka trapná do háje Mimino se jí nepodařilo ať táhne i s těma jejíma mazanicema k čertu. To by byl Slováček blbej, kdyby se rozvedl na starý kolena a ještě si umotal fakana. Už vam to Gelemova konečně došlo ? A ví Bůh jestli vůbec pracujete. Parazitka.

fany22
27. 2. 2021 • 06:35

Oni přece nejsou rozvedení. Takže manželku nijak vydědit nebo omezit nemůže, to lze jen nezdárného potomka, a i to jen za určitých podmínek.
A ano, je to potupné. Tak nechápu, proč už se dávno nerozvedli . Dáda by se zbavila obrovského, jak řekla, vlhkého a zanedbaného domu, určitě by nešla pod most, a bylo by to celé důstojnější. Nechápu ji. Že by ho pořád milovala? A nebo počítá se vdovským důchodem. Každý holt podle svého...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.