Přiznání Aničky Slováčkové (24): NA VÁNOCE JÍ HOŘEL DŮM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přiznání Slováčkové (24): NA VÁNOCE JÍ HOŘEL DŮM!

Anna Julie Slováčková
Anna Julie Slováčková (Lucie Robinson)

Letošní Vánoce strávila po neblahé zkušenosti z loňského roku raději doma. Před rokem totiž byla Anička Slováčková (25) na svátky ve Vídni a při zpáteční cestě zjistila, že se možná nebude mít kam vrátit. Dům, v němž jí táta Felix Slováček (77) pořídil půdní byt za 7 milionů korun, se totiž ocitl v plamenech!

V činžáku v Praze 2, kde bydlí, vypukl požár a obyvatelé museli zavolat na linku 150. „Minulý rok nám vyhořel barák,“ prozradila až nyní představitelka zdravotní sestřičky Radky ze seriálové Ordinace, která bydlí jen 100 metrů od své mámy Dagmar Patrasové (64).

Kamarádka v ohrožení

„Zrovna jsme se vraceli z Vídně, když mi zavolala kamarádka, která mi hlídala kocourka, a řvala na mě do telefonu, že hoří!” popsala Slováčková horké chvilky. V tu dobu byla zrovna v autě na dálnici D1 a do Prahy jí zbývaly dobré dvě hodiny. Když přijela, bylo už po všem.„Kamarádku zachraňovali hasiči,” prozradila Anička.

Příčina neznámá

O příčinách požáru mluvit nechtěla, možná je ani přesně nezná... Oheň se naštěstí podařilo včas uhasit a o půdní byt 3+kk, který si kompletně zařídila podle svého vkusu, nepřišla.

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti

Video se připravuje ...

Rok komplikované léčby

Po náročné léčbě rakoviny prsu, kterou jí objevili loni v říjnu, potřebovala Anička o svátcích hlavně vypnout. „Tenhle rok jsem se vyklidnila a řekla jsem si, že si chci Vánoce udělat hlavně hezký. Byla jsem doma v Praze. Nic velkolepého. Koukala se na pohádky a jedla hordy cukroví. Byla jsem doma s kočkama a pak se svou rodinou,” popsala Slováčková.

Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.