Další krásku našli polonahou pod oknem... Pozor, padající modelky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další krásku našli polonahou pod oknem... Pozor, padající modelky!

Xenia Puntusová (21)
Xenia Puntusová (21) (Foto Instagram)

Po Jekatěrině Bobkové (30), která utrpěla vážná zranění poté, co vloni spadla z hotelového balkonu ve Špindlerově Mlýně, se řeší podezřelá nehoda další ruské modelky. Tentokrát v Moskvě. Xenia Puntusová (21), která už se proslavila i v prestižních magazínech Vogue a Tatler, vypadla polonahá ze třetího patra bytu svého přítele.

Až po několika hodinách její zbědované tělo našli popeláři v křoví u domu. V pětistupňovém mrazu měla na sobě jen kousky titěrného prádla! Nyní bojuje o život v nemocnici. Má spoustu vážných zranění, včetně roztříštěné pánve, zlomených žeber a obou nohou. Jejím přítelem je Andrej Bakov (20), vnuk světoznámého ruského režiséra Vladimíra Michalkova (74, Unaveni sluncem). „Nepamatuje si nic, jen své jméno. Večer zašla na večírek a ti, co tam byli s ní, přísahají, že ji domů odvedli v pořádku,“ uvedla její kamarádka Alesia Kafelnikovová (21), dcera bývalého špičkového tenisty Jevgenije (45).

Andrej Bakov býval v podezření, že bral drogy, což Kafelnikovová popírá. Když byla po objevení modelky přivolána policie, našla Bakova spícího v jeho bytě v posteli. O tragédii neměl ani páru... Podle policie zůstává hlavním svědkem vyšetřování.

Nepohodlný svědek?

Jekatěrina Bobková (30) utrpěla vážná zranění poté, co v květnu spadla z hotelového balkonu ve Špindlerově Mlýně. Pohledná modelka přitom svědčila v případu proti dvěma ruským fotbalovým reprezentantům, kteří v centru Moskvy napadli několik lidí. Česká policie vyšetřování odložila s tím, že pád byl nešťastná náhoda. Žena však tvrdila, že předtím, než spadla z desetimetrové výšky, ji někdo zdrogoval a udeřil do hlavy!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.