Řediteli školy dal »hlavičku«: Otci žáka hrozí tři roky basy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Řediteli školy dal »hlavičku«: Otci žáka hrozí tři roky basy

Miroslavu G. hrozí až tři roky vězení.
Miroslavu G. hrozí až tři roky vězení.  (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Až tři roky vězení hrozí Miroslavu G. (44) u soudu za útok na ředitele Petra L. (39) základní školy na Domažlicku. Na lavici obžalovaných usedl kvůli »hlavičce«, kterou mu letos v lednu zlomil nos.

Incidentu mělo předcházet zranění jeho syna. Ten ho utrpěl při rvačce s jiným klukem a ze školy mu prý nezavolali záchranáře, jen informovali rodiče. „Na chodbě školy křičel na školáka, ještě jednou sáhneš na mého syna a vyrážím ti zuby. Šlo tak o nebezpečné vyhrožování,“ řekla státní zástupkyně Jana Svobodová. Když pak rodiče přivezli lékařskou zprávu, došlo ke konfliktu s ředitelem. „Udeřil ho hlavou, dal mu tzv. hlavičku a řediteli zlomil nos. Tím se dopustil výtržnictví,“ uvedla Svobodová.
Soud na začátku líčení zamítl Miroslavu G. žádost o přidělení bezplatného obhájce. „Má tři dni na to podat stížnost. Musím počkat, jak rozhodne Krajský soud v Plzni. Proto jsem líčení odročil,“ řekl soudce Milan Anderle.

Přečtěte si
vemenozmojistary
6. 11. 2019 • 14:37

Miroslav G. je na první pohled trotl 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.