POPLACH NA BERTRAMCE: Gottová v akci kvůli chlastu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

POPLACH NA BERTRAMCE: Gottová v akci kvůli chlastu!

Karel Gott s manželkou Ivanou.
Karel Gott s manželkou Ivanou. (D. Malík, D. Kundrát)

Poslechla tatínka Karla Gotta (80), který měl o ni strach, a konečně začala řešit své démony. Dominika Gottová (46) zahájila léčbu a chce se zbavit závislosti na prášcích a alkoholu.

„Neměla jsem lehké období a vím, že mám problém. Rozhodla jsem se podstoupit léčebné terapie a zbavit se závislosti na alkoholu a na lécích… A to jsem také tátovi slíbila. Chci, aby mi bylo zase dobře,“ řekla Blesku Dominika Gottová, která žije v zahraničí s nemocným manželem. Její muž Timo Tolkki (53) už dlouhou dobu bojuje s maniodepresivní psychózou, takže to dcera Karla Gotta neměla lehké a pravděpodobně proto, se stala závislou.

„Pan Gott s Dominikou na toto téma hovoří poslední dva roky. Již mnohokrát se ji snažil přesvědčit, aby svůj problém s alkoholem co nejrychleji řešila a podstoupila léčení. Ona to však vždy odmítala s tím, že není alkoholička a žádný problém nemá… Teprve až po její poslední návštěvě v Praze ji pan Gott přesvědčil, aby léčbu nastoupila. Proto je rád, že se skutečně rozhodla vyhledat odbornou pomoc, s čímž jí velmi pomáhá i Gottova manželka Ivana,“ dodala mluvčí slavného zpěváka Aneta Stolzová (37).

 Noční můra Andrey Pomeje skončila! A Gott finančně pomáhá dceři Dominice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babatomanija
5. 9. 2019 • 10:00

Když se mám kam vrátit, tak se vrátím tam, kde cítím lásku. Jinak zůstávám ve své samotě a "hasím žízeň". Dominika zřejmě vytahuje svou poslední kartu jak se domoci pozornosti a projevu nějakého citu. Asi to bude marné, jelikož lásku si, jak je známo nevydupeš.

truelife89...@...
5. 9. 2019 • 02:39

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.