Dívku (16) z USA hledají v Británii: Vylákal ji sexuální predátor? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dívku (16) z USA hledají v Británii: Vylákal ji sexuální predátor?

Vyšetřovatelé na obou stranách Atlantiku zjistili, že dívka odletěla z newyorského letiště J.F.K. a v pondělí ráno přistála na londýnském Heathrow.
Vyšetřovatelé na obou stranách Atlantiku zjistili, že dívka odletěla z newyorského letiště J.F.K. a v pondělí ráno přistála na londýnském Heathrow. (Foto Reprofoto Youtube, Facebook )

Co jí nakukal, že všeho nechala a bez dlouhého rozmýšlení se za ním vydala ze Spojených států do Británie? A jak velké nebezpečí jí hrozí? Takové otázky si kladou policisté a rodiče Victorie Grabowské (16) z amerického Queensu.

Vyšetřovatelé na obou stranách Atlantiku zjistili, že dívka odletěla z newyorského letiště J.F.K. a v pondělí ráno přistála na londýnském Heathrow. Od té chvíle ji nikdo neviděl. Policie ale rychle zjistila, že dívka čile komunikovala po sociálních sítích se starším Britem. Rodiče její počítač dali k dispozici a najali si také soukromého detektiva.


Z vyšetřování také vyplynulo, že za letenku dívka zaplatila hotově, ačkoli rodiče netuší, kde tolik peněz vzala. Všichni se samozřejmě bojí, že Victoria skončila v rukou nějakého sexuálního predátora, který ji vylákal do Británie. „Asi mu to nedalo moc práce. Victoria byla už dlouho posedlá Londýnem a chtěla se tam v dospělosti přestěhovat,“ uvedl strýc pohřešované Arkadiusz Grabowski. Celá rodina je polského původu a dokonce i Victoria vlastnila polský pas.

Všichni se samozřejmě bojí, že Victoria skončila v rukou nějakého sexuálního predátora.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.