Pár z Prahy záhadně zmizel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pár z Prahy záhadně zmizel

Marie Drašnarová
Marie Drašnarová (Foto PČR)

Kam se poděli Přemysl Herzán (57) s družkou Marií Drašnarovou (72)? To od června šetří pražští policisté. Pár byl naposledy spatřen na D1, nyní našli jeho auto. Až v Maďarsku!

Na zmizení dvojice, která společně žila na Praze 6, upozornili policii příbuzní, když se jim dlouho nehlásili. Pátrání po páru bylo vyhlášeno 16. června. Policisté zjistili, že naposledy byli spatřeni na odpočívadle na 66. kilometru D1. Pak jejich stopa končila, namířeno měli mít na Moravu.
Nyní bylo nalezeno jejich auto. Až v Maďarsku! „Bylo odstavené ve městě Ostřihom poblíž slovenských hranic. Nemělo registrační značky a jeho vnitřní prostory byly polity neznámou chemickou látkou. Uvnitř se nenacházely žádné osobní věci pohřešovaných,“ sdělila včera policejní mluvčí Eva Kropáčová.
Policisté nevylučují, že se partneři stali obětí trestného činu. Případ si převzali pražští kriminalisté a ti prosí o pomoc s pátráním veřejnost. Pokud máte o dvojici nebo jejich autě nějaké informace, volejte na linku 158.



Jako před 16 lety?
Podobný případ se v Praze stal v říjnu roku 2003. Manželé Jaroslav (tehdy 26) a Elena (tehdy 27) Kadlecovi zmizeli se svým červeným favoritem. Mladý pár žil v domku ve Vinoři, který Elena měla zdědit, k notáři se ale už nedostavila. Co se s nimi stalo, se neobjasnilo.

Přemysl Herzán
Marie Drašnarová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.