Ivan Vyskočil (73) po operaci: Myslel, že je konec... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivan Vyskočil (73) po operaci: Myslel, že je konec...

Ivan Vyskočil
Ivan Vyskočil (Robert Klejch)

Výrazně zhubl a pohybuje se jen s pomocí berlí! Ivan Vyskočil (73) alias děda Josef z nekonečného seriálu Ulice před třemi týdny prodělal už druhou operaci kyčle! neohrožený chlapák se bál, že brzy přijde konec...

Herec je k nepoznání. „Víte, užil jsem si takové menší martyrium. Pan profesor Váchal mě před lety zrentgenoval, mrkl na snímek a řekl – no, kyčle jsou na... no špatné! A když se mě rovnou zeptal, která mě bolí víc a kterou začneme, bylo rozhodnuto!“ prozradil Vyskočil. „Nejprve šla na řadu levá a teď jsem po operaci pravé. Když se chystala druhá operace, tak mě ta kyčel tak moc bolela, že jsem si myslel, že se blíží můj konec,“ svěřil deníku Aha! herec.

Největší oporou mu v nemocnici byla přítelkyně Romana Fenclová (31). Ta za ním denně chodila s dobrou náladou. A díky ní zvládl i rehabilitace. „Byly chvíle, kdy mi bylo hodně ouvej! Romana mi musela pomáhat třeba zdolat i jeden nebo dva schody,“ vyznal se.
Momentálně sice ještě chodí o berlích, ale už mu to jde podle jeho slov docela dobře. „Chystám se do lázní a počítám, že už tento týden vyrazím i do Ulice. Do té s malým »u« chodím běžně, teď naskočím zase do té s velkým »U«, tedy do seriálu,“ vysvětlil Vyskočil s úsměvem.

Jako v Labutím jezeru...

Herec se samozřejmě těší, až odhodí berle. Více ho ale trápí neobvyklý úbor na cvičení. „Bude skvělé, až dám vale těm apartním bílým punčoškám, které si musím navlékat. Připadám si v nich, asi jako když se Vlastík Harapes chystá tančit v Labutím jezeru! A nerad bych mu dělal konkurenci,“ poznamenal herec.

 Vyznamenaný Vyskočil: Kontroverze mě překvapila, byla to záminka proti Zemanovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vbnxlfr@...
26. 6. 2019 • 13:37

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

vzrpetrr
26. 6. 2019 • 09:42

----------------Naaajděte nahé zeeny ve vašem městě zde : 3.ly/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.