Ivan Vyskočil (72): Kritika a opovržení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivan Vyskočil (72): Kritika a opovržení!

Ivan Vyskočil má problémy se střevy.
Ivan Vyskočil má problémy se střevy. (Foto Aha! – K. Kopáč)

Už dlouhou dobu o slušnou roli nezavadil. Ivan Vyskočil, který se nebojí vyjádřit vlastní názor, se svěřil s tím, co za tím vězí! Smutné.

Nepostavil se za občany, kteří kritizovali Miloše Zemana a od té doby je pod palbou kritiky. „Všichni mají plná ústa demokracie, ale právě ti jsou největšími řvouny, kteří odmítají jakýkoli jiný názor, než mají oni. A to je to, co mě děsí. Setkal jsem se samozřejmě s kritikou a opovržením, ale já si z toho nic nedělám,“ řekl Vyskočil časopisu Sedmička.

 Peprný Ivan Vyskočil o všech svých ženách! Kterou nedostal? Se kterou se ještě vídá? A ožení se ještě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
20. 8. 2018 • 11:03

Zkrátka pánové demokrati, kdo nejde s námi, jde proti nám. Kopat do Zemana, přát mu pokud možno smrt, Babiše a dalších. Hlavně, že se jim líbí Kalousek a Němcová.

lokii
19. 8. 2018 • 20:10

Vsechno se opakuje - "kdo nejde s nami, jde proti nam" - pan Vyskocil ma obrovskou pravdu. Vsichni, kteri rvou o dekokracii nejvic, tak nesnesou jiny nazor - nejen, ze nesnesou, ale ani ho nevezmou v potaz a nezamysli se nad tim, ze ten druhy muze mit pravdu. Preji panu Vyskocilovi hodne stesti a doufam, ze brzy ziska nejakou hezkou roli - rada bych ho zase v nejakem filmu videla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.