Rozvod Vondráčkové a Plekance: Nepříjemné překvapení pro Lucii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozvod Vondráčkové a Plekance: Nepříjemné překvapení pro Lucii!

Rozvodová bitva mezi Vondráčkovou a Plekancem je na spadnutí.
Rozvodová bitva mezi Vondráčkovou a Plekancem je na spadnutí. (Foto Profimedia.cz, ara)

Manželství Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance je v troskách a zatím stále ještě manželé plánují rozvod. Díky předmanželské smlouvě, kterou zpěvačka s hokejistou před sňatkem uzavřela v Česku, vše mohlo jít jako po másle. Jenže Lucie je odhodlaná rozvést se v Kanadě a tam to tak snadné nebude…

Rozvod Vondráčkové a Plekance se pěkně komplikuje. Oba sice v minulosti svorně tvrdili, jak se těší na návrat domů do Česka a hokejistova konce v NHL se vlastně vůbec neděsili. Jenže po rozpadu jejich manželství si Lucka uvědomila, že je hlavně kanadskou matkou, protože právě tam přivedla na svět své dva syny a kluci jsou na život v Kanadě zvyklí. V návratu za oceán jí tak nezabránil ani rozchod manželem. Zpěvačka totiž chtěla, aby její dva kluci byli tátovi na blízku. Navíc tam navštěvují školu a školku.

Tomáš Plekanec své kanadské angažmá ale před pár dny ukončil a bez váhání se vrátil do Čech. Synů si ale i přes dostatek volného času neužije. „Kluci chtějí zůstat. Mají tu kamarády, školu, kroužky. Prosí mě, ať nikam nejezdíme. Nechci jim to bořit. Asi tu budu muset ještě tu chvíli tu zimu vydržet,“ prozradila nedávno Lucie Vondráčková webu Super.cz.

Není divu, že tato situace se moc Plekancovi moc nelíbí. Dokonce přiznal, že kvůli rodinným trablům ztratil o hokeji přehled. „V minulých sezonách jsem měl o soutěžících dobrý přehled. Letos jsem byl spíš ponořený v knížkách kanadského rodinného práva,“ utrousil hokejista v průběhu tiskové konference. Je tak jasné, že blížící se rozvodovou bitvu nijak nepodceňuje, i kdyby se skutečně odehrála v Kanadě. U soudu by se tak Lucie Vondráčková mohla dočkat nemilého překvapení.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
fany22
29. 11. 2018 • 08:00

Přesně tak. Proč pořád ten až hysterický strach o alimenty. Ty bude a ch c e platit v luxusní výši.

xsedmikraska
28. 11. 2018 • 10:37

Matylda- rut - to chce klid a nohy v teple. Moc to prožíváš. Holt tak to na světě chodí, že si každý brání svá práva.

pea.p
28. 11. 2018 • 05:23

Já si CD nakupují. Žádné. Takže ani toto kupovat nebudu. A na ten žebříček sem se dívala včera. Byla na 8.miste. A myslim, že nějaká ocenění za prodané nosiče již měla. (o které CD se jednalo nevím). A kdesi sem už říkala, že muj šálek kávy její hudba není. Takže nejsem ani fanoušek.

Leonie
28. 11. 2018 • 04:52

Omyl! Lucie nepodepisovala smlouvu, když byla sama, ale když bylo dítě již na cestě. Věděla, co ta smlouva obnáší, jen si myslela, že se nerozvede, tak jí nepřikládala důležitost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.