Nebohá řidička Jitka Čvančarová: Strážníci si na ní smlsli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nebohá řidička Jitka Čvančarová: Strážníci si na ní smlsli!

PRAHA-MALÁ STRANA, ÚTERÝ, 22:50 Herečka musela večer platit pokutu za špatné parkování
PRAHA-MALÁ STRANA, ÚTERÝ, 22:50 Herečka musela večer platit pokutu za špatné parkování (Foto showpix.cz, ara)

Pro dobrotu na žebrotu! Jitka Čvančarová (37) sice pomáhá druhým, ale pokutě za špatné parkování neušla.

Po dražbě panenek pro UNICEF čekalo na herečku nepříjemné překvapení v podobě botičky. Jitka navíc strávila pár chvil na mrazu, takže si příště rozmyslí, jestli raději nepojede taxíkem.



Přečtěte si
antonuis.j
27. 11. 2015 • 09:55

BELMEK, BELMEK JEDE.... Vy s velkým V se píše v jednotném čísle, při korespondenci s osobou, které vykáme, bábo tlustá blbá primitivní, dostuduj tu zvláštní školu, negramotná trosko.

antonuis.j
27. 11. 2015 • 09:52

Paráda, už je to tu - jako vždy - bellmek se ozvala coby bello a za chvilku se přepne do nicku mekanik a sprostou povahu odhalí, stará bréca uklízečka z fitka. Jako bella si hraje na slušnou a vzdělanou, ale coby mekanik ukáže své pravé já, paranoidní zablešená stařena - sprostá zlá nenávistná povaha a nemocná bába, co si vylhala lásku na bulvárním fóru. Pokračuj, bláznivá babko. Dělej,, pacientko, je to sranda. Kanálie jsi ty, stará blběno, když si hraješ na mekanika , máš v komentech samé pohlavní orgány a největší vulgarity primitivní negramotná stařeno z fitka. Jistě že tam chodíš, uklízečko, dostaneš tisícovku a máš vyděláno, hydro obludná.

mekanikk
27. 11. 2015 • 06:44

co to zase meleš za h.o.v.n.a? Tobě není co závidět chudinko, ale ty si to snad nejsi schopná uvědomit...tu trapárnu s tím tvým mekem ??? Normální člověk který má partnera( normální vztah) a vlastní telefon či počítač opravdu nemá potřebu psát si osobní vzkazy tady. A pokud bys chtěla oponovat, že nám to děláte naschvál, tak nikoliv , děláš to už pěkně dlouho a dávno předtím než jsi byla nazvána BELMEKEM kterým bezesporu jsi. Nahrazuješ si tady něco co v reálu nemáš.

-bello-
26. 11. 2015 • 23:14

arart - antonius j.-mekanikk - mord tak jsem už zpět .To víte blbečkové , nikdo nemá tolik času jako vy! Fitko jsem sem prskla jen kvůli vám.Chtěli jste to, ne ? Že jsem měla virózu zrovna vám, že uniklo ? Se mi nechce věřit ! Jinak, ANO ! Do do fitka chodím dál a ráda a cca 4 x do týdne a u mě dobrý Co u vás ? A teď mi dejte pokoj, jdu jíst .Můžu si dovolit jíst co chci kdy chci. I to mi blbci závidíte ?Jo, jo, myslím že jo (oslovení Vy se užívá pokud se dává najevo, že si dotyčného/ných vážíme.Proto pro vás malé v ) čus

mord
26. 11. 2015 • 20:17

aby ne hloupa drbno ve fitku uz na tebe ceka smetak a kbelik tak mazej!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.