Vrásčitá Míša Dolinová (51): Dohoda s manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vrásčitá Míša Dolinová (51): Dohoda s manželem!

Míša Dolinová a Jan Sváček se vzájemně doprovázejí na večírky a na fotbal.
Míša Dolinová a Jan Sváček se vzájemně doprovázejí na večírky a na fotbal. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Dlouhá léta jste vídali Michaelu Dolinovou moderovat počasí, ale ani roli v seriálu neodmítla. Jak se vidí v těchto dvou úlohách? A jak se její manžel - soudce vyrovnává s večírky ve světě showbyznysu?

Když se věčný diblík Michaela Dolinová objevila v seriálu, kde role vyžadovala vážný a dramatický výraz, upřímně se zhrozila. "Viděla jsem, že vypadám skutečně na ta léta, kolik mi je. A to není moc příjemné. Zvykla jsem si na sebe jako na tu pozitivní moderátorku. Žádná moderátorka nemá moment, kdy se nesměje," řekla pro iDnes.cz a popisuje.


A co jí vadí nejvíc? "Já se na sebe nerada dívám, hlavně když hraju. Když moderuji, tak tam je člověk takový příjemný, hezký, usměvavý a sluší mu to. Ale když jsem se viděla třeba v Ordinaci v růžové zahradě, kde jsem musela zahrát ženskou, která má trápení, viděla jsem, jak opravdu vypadám. Že mám podbradek, vrásky, že je to příšerné," myslí si bývalá rosnička.

V manželství se soudcem Janem Sváčkem ale řeší jiné problémy. Život ve světě populárních osobností často probíhá po večerech v divadle, při natáčení nebo večírcích. "Náš styl života - plné večery a víkendy, to musí být pro civila, který má pevnou pracovní dobu a volné víkendy, po čase docela únavné. Není to nic pohodlného," uznává Dolinová a snaží se to manželovi vynahradit. "On se mnou chodí na věci, které ho dvakrát nebaví, ale dělá to kvůli mně, tak já zas chodím s ním na fotbal, protože je rád, když s ním jdu. Něco se přiučím a není to zas vždycky taková nebetyčná nuda," popisuje vzájemnou dohodu moderátorka a herečka.



Přečtěte si
ivoadler
3. 6. 2015 • 15:05

Tu vrásčitou hubu má z těch jejích sněháněk.

eremita
3. 6. 2015 • 00:33

Pěkná fotka. Dolinová i Sváček jsou si velmi podobní. Jak je to dlouho, co se hlásalo do světa, že jsou rozvedeni? A Dolinová není jak šarpej, prostě možná pár vrásek má, asi jako každá žena v pokročilejším věku...

ellenic
2. 6. 2015 • 22:53

Naprosto zbytečný článek a hlavně o ničem. Na té úvodní fotografii vypadá Dolinová móc hezky, taková jakoby hódně unavená . Ale pan JUDr. Sváček, ten vypadá o poznání lépe .

cukrenka
2. 6. 2015 • 22:22

Tak vidíte, že do hlavy asi fakt nikomu nevidíte....Dva na první pohled různí lidé, a ono jim to spolu jde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.