Hrdý tatínek Písařík: Na procházce se synem Patrikem (23 dní)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrdý tatínek Písařík: Na procházce se synem Patrikem (23 dní)!

Martin Písařík na procházce se synem.
Martin Písařík na procházce se synem. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, )

Tajnůstkář Martin Písařík (35) dlouho zamlčoval svoji partnerku Michaelu a její těhotenství se mu podařilo utajit až do osmého měsíce. Nyní si spolu ale jako šťastná rodina vyjeli na procházku a to i s malým synkem Patrikem.

Písařík je z nové role otce zdá se pořád ještě tak trochu »paf«. „Je to velké štěstí, ale ještě se s ním vyrovnávám, je to na celý život. Malému pořád říká TO a do základní péče o synka se vůbec nežene. Zatím všechno nechává na své Míše. Co ale zvládnul, je to, že se postaral o zdraví svého prvorozeného a pořádně ho zapil.

„Mám důvod slavit, on bude zdravej tak do sto padesáti let,“ předpovídá herec. Jinak ale působí poněkud rozpačitě. „Zkoušel jsem TO přebalit nebo umýt, ale zatím jako ten vztah to bude ještě chvilku trvat. Až mi TO řekne táto, tak možná…“ tvrdí Písařík na Blesk TV a zřejmě je smířen s tím, než na takové oslovení si bude muset nějaký ten pátek počkat.

„Spíš se snažím být oporou té holce, (Martin v tuto chvíli myslí matku svého syna) aby to tam fungovalo, když ona musí být pořád u dítěte,“ uzavírá mladý herec.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.