Martin Písařík: Užil si s Kristýnou Leichtovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Martin Písařík: Užil si s Kristýnou Leichtovou!

Písařík si první natáčecí den dopřál milostnou scénu s Leichtovou.
Písařík si první natáčecí den dopřál milostnou scénu s Leichtovou. (TV Prima)

V oblíbeném seriálu Cesty domů uvidíte už dnes nové postavy. Jejich představitele, Martina Písaříka a Kristýnu Leichotvou, přetáhla Prima z konkurenční Novy.

Oba herci jsou už divákům dobře známí. Martin Písařík se do povědomí zapsal především jako doktor Oskar Všetečka z Ordinace v růžové zahradě, Kristýna Leichtová si pak zahrála v sitcomu Comeback puberťačku Ivu. Nyní Písařík nastoupí jako nováček do policejní jednotky, jejíž členkou se před časem stala i Leichtová.

Písařík vstoupí do děje Cest domů jako arogantní policista Tomáš Hlaváček. Podle scénáře ho s Terezou Slukovou v podání Leichtové spojuje minulost. Kdysi totiž byla jeho přítelkyní. Proč mezi nimi došlo k odloučení, napoví další epizody.

Natáčení bylo pro Písaříka velmi příjemnou záležitostí. Hned první den si užil milostnou scénu se svou seriálovou partnerkou, při níž se ve společném objetí svalí z postele.

Nová seriálová postava se ale neprojeví jen jako vášnivý milenec. „Hlaváček je pěknej prevít a předvede docela hnusný věci. Takovou postavu jsem ještě nehrál, proto mě zaujala. Ale protože ho hraju já, určitě se nakonec ukáže, že není prvoplánový hajzl, který nemá srdce,“ prozradil o své roli Písařík.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.