Fenka Ivety Bartošové Gejša: Má rakovinu a potřebuje operaci! Rychtář zatím váhá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fenka Ivety Bartošové Gejša: Má rakovinu a potřebuje operaci! Rychtář zatím váhá...

Josef Rychtář udělá všechno proto, aby fenka přežila.
Josef Rychtář udělá všechno proto, aby fenka přežila. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, ara)

Říká se, že zvířata vycítí bolest svého pána a trpí s ním. Fena rhodeského ridgebacka Gejša, která patřila tragicky zesnulé Ivetě Bartošové (†48), přestala žrát a sotva chodí. Vyděšený vdovec Josef Rychtář (56) ji proto odvezl na veterinu, kde mu sdělili smutný ortel:  Gejša má nádor na mléčných žlázách a musí podstoupit operaci!

„Zatím má antibiotika. Protože patří  Arturovi, musel jsem ho kontaktovat, aby rozhodl, zda podstoupí operaci,“ vysvětlil Rychtář s tím, že třináctiletá Gejša má na svůj vysoký věk všechny ostatní orgány v naprostém pořádku. Zpěvaččina syna její stav podle Rychtářových slov zajímá, jenže s fenkou to může opravdu dopadnout špatně.


„Buď na operaci nepůjde a zemře do půl roku, nebo se pak bude několik měsíců rehabilitovat, a jestli to přežije, je padesát na padesát. Není už, holt, nejmladší,“ míní vdovec, který je pro záchranu Ivetina mazlíčka ochoten udělat cokoliv. „Nenechám ji umřít!“ slibuje se slzami v očích Rychtář.



Přečtěte si
ivuska1
22. 6. 2014 • 01:32

Je mi Gejsi strasne lito ale nejlepsi pro ni bude, kdyz ji "uspi". Je uz stara a lecba by pro ni byla jedine trapeni.

arimi
21. 6. 2014 • 23:34

i gejšina prípadná smrt mu prinese peníze. na všem vydělává, a nejlíp když se jedná o smrt jiného. to pojmenování říčanský démon, ho dokonale vystihuje. živá bartošová mu moc nevynášela, tak se rozhodl pro radikální řešení. a že mu to vyšlo perfektne iveta pošla za jeho pečovatelské aktivity za pár měsíců a gejša na tom je podobne. a bodejt by ne, vždyt když si rychtár vláčí do toho domu prostitutky a transvetity a banda psychopatu s ní sdílí domácnost po ivetine odchode, kdo by taky nechtěl zemřít, že jo? tak potupné, ponižující musí být, žít ve spolecnosti toho šílence a jeho kumpánů...ona ho vyhodit nemůže, tak radši zemře jako její panička. a také kdoví, jestli jí ten uchyl nedává nejaký sajrajt, aby se jí zbavil...zrovna jako ivety.

japome
21. 6. 2014 • 23:08

malé dítě a hádavá žena chlap toho není schopen - někomu lézt do zádele

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.