Zpěvačka Beyoncé shodila 6 kg tři týdny! Podívejte se na její jídelníček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka Beyoncé shodila 6 kg tři týdny! Podívejte se na její jídelníček

Beyoncé má figuru jak ze žurnálu. Předtím byla kila navíc trochu znát.
Beyoncé má figuru jak ze žurnálu. Předtím byla kila navíc trochu znát. (Foto Instagram, Reuters, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz )

Zpěvačka Beyoncé (32) se při nedělním předávání cen Grammy pochlubila výstavní postavičkou.

Díky třítýdenní veganské dietě, kterou v prosinci podstoupila s manželem, rapperem a producentem Jay-Z (44), zhubla 6 kilogramů! Její křivky a obdivovaný zadeček ztrátou kil rozhodně neutrpěly. Jay-Z i Beyoncé si pochvalovali, že vyřadit živočišnou stravu nakonec nebylo tak těžké, jak se obávali.

Dietní menu Beyoncé:
● Grilovaná kukuřice a jiná zelenina ● Dýňová polévka ● Ovesná kaše s ovocem a ořechy ● Saláty ● Těstoviny s veganským sýrem ● Zapečené brambory



Autor:  evk

Přečtěte si
setroseuros
23. 4. 2016 • 08:48

taky se mi zdalo, ze jeji tehotenstvi probehlo za 5 mesicu. a navic,vsechny celebrity se radi foti s briskem a ona se vic schovavala. divne to bylo od zacatku. Tomu, ze je tehotna verila jen ona !

mandat
2. 2. 2014 • 22:39

Je to nechutna kobyla. Je lharka. Zacla s tim jejim tehotenstvim a nakonec za ni rodila nahradni matka.- S tim svym muzem uz rok neni. Vsechno je to jen divadlo. Hraje si na belosku, ma falesne zuby, vlasy,nos a ted si mozna dala odsat jeji speky a bude nam tvrdit, ze sportuje a drzi dietu. Nic z toho , co hazi do eteru neni pravda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.